Reggie “haat” donkey conga en was bang dat het het DK-merk zou kunnen beschadigen

Bijwerken [Sat 7th May, 2022 12:30 BST]: G4 heeft nu het volledige interview met Reggie geüpload en voegt wat broodnodige context toe aan deze regel over hoe “hij Donkey Konga haat”. Het bleek dat hij slechts bescherming was en zich zorgen maakte over de ritmische muziek die het merk Donkey Kong zou vernietigen. Maar uiteindelijk geeft hij toe dat het “redelijk goed” verkocht.

“Ik moet je zeggen, als CEO, ik haatte Donkey Kong. Ik haatte hem. Ik vocht met ons moederbedrijf. Ik dacht dat het het merk Donkey Kong pijn zou doen. Persoonlijk vond ik het niet zo leuk om te spelen, dus ik pushte moeilijk. Weet je? We hebben het gelanceerd. Het eerste spel verkocht goed. ” Redelijk goed, maar ik was geen fan, jongen.”


origineel artikel [Sat 30th Apr, 2022 02:30 BST]: Reggie Fils-Aimé, voormalig president van Nintendo of America, maakt momenteel online tours om zijn nieuwe boek te promoten. Schakel het spel uit. Als je denkt dat je alles hebt gehoord wat hij te zeggen heeft, is dat waarschijnlijk niet het geval.

In een nieuwe teaser (zonder context en duidelijk belachelijk) voor een aankomend interview met G4TV XPlay, kan Reggie een aantal lastige vragen beantwoorden. We horen hem nogal wat zeggen in dit korte tijdsbestek, maar misschien wel de meest schokkende (en grappige) zin is deze: “Als CEO haatte ik Donkey Konga.”

Nogmaals, daar Niet correct Veel context hier, dus het is nog niet nodig om deze hooivork te plagen. Het lijdt geen twijfel dat G4TV enige opwinding genereert voor dit speciale interview. Reggie’s nieuwe boek zal op 3 mei verkrijgbaar zijn. Het staat vol met inspirerende verhalen en lessen over zijn “onwaarschijnlijke opkomst” naar de top.

Houd ons in de gaten voor onze Nintendo Life-recensie volgende week.

READ  Rapport: de CEO van Epic Games is nu de rijkste persoon van North Carolina, na Jim Goodnight te hebben overtroffen
Written By
More from Lesley Curry
MacBook Pro-gebruikers hebben problemen met de SD-kaartlezer gemeld
Een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe MacBook Pro 2021 is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *