‘Remnant 2’ onttroond ‘CSGO’ als best verkopende verkoper op Steam

‘Remnant 2’ onttroond ‘CSGO’ als best verkopende verkoper op Steam

Een paar dagen voor de officiële release klom Remnant 2 naar de top van de bestsellerboeken Stoomkaartensteeg 69 plaatsen in een week, overtrof zowel Baldur’s Gate 3 pre-orders als CSGO’s meedogenloze eindeloze microtransacties die meestal betekenen dat het aan de top staat, samen met gratis te spelen.

Grafiek op omzet, niet op totale verkoop, en dat maakt de Remnant 2 nog indrukwekkender gezien het feit dat het een korting van $ 50 heeft in vergelijking met de alternatieven van $ 60 of $ 70.

Deze week zijn de beoordelingen van de game gedeblokkeerd en bereikten ze een solide 80 punten MetakritischAbsoluut een overwinning voor ontwikkelaar Gunfire Games, die opgezadeld lijkt te zijn met de ontvangst van de game. Hoewel Remnant: From the Ashes zijn eigen aandeel fans heeft gehad, lijkt het erop dat Remnant 2 de eerste game op meer dan één manier in het niet zal laten lijken.

De game heeft een sterke lancering op Twitch, aangezien deze voorlopig alleen in Early Access is voorafgaand aan de officiële lancering op 25 juli. Op dit moment gaan Apex Legends en Diablo 4 vooruit, zelfs nu Diablo Season 1 deze week van start gaat.

Ik heb bijna geen advertenties gezien voor Remnant 2, hoewel ik waarschijnlijk gewoon op de verkeerde plaatsen zoek. Maar ik heb het gevoel dat dit veel organische mond-tot-mondreclame was, waarin de game werd geprezen. Ik was niet van plan om het te spelen omdat ik de eerste game niet heb gespeeld, maar genoeg mensen hebben het me aanbevolen dat ik niet het gevoel heb dat ik echt een keuze heb, en als ik begin volgende week terugkom van een reis, ga ik erin duiken. Mijn vriend Travis, meestal degene die de slechtste games laat reviewen, gaf het een 9/10 op IGNdus het trok echt mijn aandacht.

READ  World of Warcraft en andere Blizzard-games worden uit China gehaald

Het valt nog te bezien wat de lanceringsverkopen van deze game uiteindelijk zullen zijn, maar gezien deze vroege Steam-prestaties zou ik niet geschokt zijn als het de verwachtingen van Gunfire overtreft en een enorme overwinning blijkt te zijn voor uitgever Gearbox, bekend van Borderlands.

Zelfs in een periode van twee tot drie maanden waarin enorm veel geweldige releases zijn verschenen, lijkt het erop dat Remnant 2 aan het einde van de zomer een solide finale zou kunnen opleveren met Baldur’s Gate hier. Ik kijk ernaar uit om het binnenkort zelf te bekijken.

Volg mij op TwitterEn dradenEn YouTubeEn En Instagram. Meld u aan voor onze gratis wekelijkse inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn-trilogie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *