Remo D’souza heeft een ‘geweldige, zeer veilige shoot’ met Geeta Kapur, Terence Lewis

Remo D

Remo D’SouzaSociale media

Choreograaf-filmmaker Remo D’Souza glimlachte helemaal toen hij na vier maanden weer aan het werk ging. Wat hem nog meer deed genieten was het feit dat hij samenwerkte met collega-choreografen Geeta Kapur en Terence Lewis.

Het trio keert terug als juryleden van de show India’s Best Dancer. Met een stralende glimlach op zijn laatste foto plaatste Remo op zijn Instagram-account: “De glimlach, als je na 4 maanden weer op de set bent :))) had een geweldige en zeer veilige shoot met mijn besties @terence_here @geeta_kapurofficial @tranjeet @vibhorratna #ibd. “

Na een lange pauze vanwege de lockdown, zal India’s Best Dancer dit weekend terugkeren met vernieuwde afleveringen. Oorspronkelijk beoordeeld door Geeta Kapur, Terence Lewis en Malaika Arora, had India’s Best Dancer de top 12 deelnemers geïdentificeerd. De show keerde terug in de afwezigheid van Malaika, alleen voor de eerste afleveringen. Remo trad echter op als speciale gast om de leegte te vullen.

“Ik ben erg blij en opgewonden om met twee van mijn echt goede vrienden op de show te zijn en getuige te zijn van enkele van de beste optredens van de beste 12 dansers van India. Ik ben dol op het showformaat en het zal heel interessant zijn om deze ervaren te zien choreografen begeleiden de beste talenten van India ‘, aldus Remo.

Arrestatiebevel tegen Remo D'Souza

Remo D’SouzaInstagram

Geeta is blij dat ze weer aan het werk is. “Op de set komen heeft me gekalmeerd omdat ik me veilig voel. Alle nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen en de hele bemanning is goed voorbereid en goed uitgerust. Terwijl je mij, Remo en Terence uit elkaar ziet zitten en afstand houdt, zijn we vrij dichtbij en verbonden door ons hart … er is geen enkele afstand. Het voelde geweldig om terug te zijn in de jury en deze deelnemers na zo lang te zien optreden, “zei ze.

READ  Starfield is niet alleen Skyrim 'reskin', zegt de baas van Xbox Game Studios

Terence had de hele sfeer van leren en mentorschap gemist, en hij zei: “Ik ben blij om iedereen vol energie en enthousiasme te zien. Schieten voor deze aflevering maakte me nostalgisch omdat we Remo bij ons hadden en het bracht me terug in mijn geheugen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *