Zouden Will en Jada zich inhouden tijdens hun ‘Red Table Talk’?

Zouden Will en Jada zich inhouden tijdens hun ‘Red Table Talk’?

In deze aflevering:

  • Een lichaamstaalexpert bekeek het gesprek van het echtpaar ‘Red Table Talk’ over hun tijdelijke breuk en Jada’s ‘verstrikking’ met August Alsina.
  • Ray J en Princess Love zijn weer bij elkaar – maar is het deze keer echt?
  • En Pagina Zes ontdekte hoe Snooki Tiki Barber te hulp kwam.


Hier volgen enkele van de verhalen van vandaag:

Meer naar het verhaal

Is er meer in het uiteenvalverhaal van Will Smith en Jada Pinkett Smith?

Lichaamstaalexpert Traci Brown bekeek het meest recente ‘Red Table Talk’-gesprek van het stel en ontdekte dat hun gebaren suggereerden dat ze’ inhielden ‘over hun tijdelijke breuk en Jada’s’ verstrikking ‘met August Alsina.

Jada gaf tijdens de aflevering toe dat hij vier jaar geleden een relatie had met Alsina, terwijl hij gescheiden was van Smith, die de afspraak in een recent interview had onthuld.

“We zien dat ze een klein beetje terughoudend waren, in de richting van het laatste deel, omdat ze allebei op verschillende tijden hun lippen over hun tanden zouden rollen, en dat wil zeggen dat ze niet alles zeggen,” Brown vertelde Page Six maandag.

Maar Brown voegde eraan toe dat er tijdens hun gesprek ook veel oprechte liefde en eerlijkheid voor het paar gebeurde.

Allemaal goed hier

Ray-J en Princess Love
Ray-J en Princess LoveGetty Images

“Love & Hip Hop” -ster Princess Love heeft in mei de scheiding van Ray J aangevraagd, maar heeft begin juli verzocht om de scheiding te seponeren. Het verzoek werd enkele dagen later goedgekeurd.

Een bron bevestigde uitsluitend aan Page Six dat het ooit vervreemde paar zich officieel heeft verzoend en weer samenwoont.

READ  Pourakarmika Suvidha-hutten die 10 keer de kosten hebben verworven, schokken de burgers; BBMP op de rand van een andere zwendel

Vertegenwoordigers van Ray J en Love hebben het verzoek om commentaar van Page Six niet onmiddellijk beantwoord.

Uw vriendelijke buurt Snooki

Nicole ‘Snooki’ Polizzi en Tiki Barber
Nicole ‘Snooki’ Polizzi en Tiki BarberGetty

We horen Giants, geweldig geworden CBS Sports Radio-ster Tiki Barber, die zijn “Tiki and Tierney” -show vorige week in New Jersey uitzond, toen zijn kracht plotseling uitging.

‘Hij rende naast een buurman die een generator had en zij bood vriendelijk aan om te helpen’, zei een bron. ‘Hij zette zijn laptop bij haar thuis, sociaal afstandelijk. Binnen de kortste keren was hij weer live aan het uitzenden vanuit haar woonkamer. ‘

Pagina zes kreeg te horen dat de buurman van de held niemand minder was dan ‘Jersey Shore’ alumnus Nicole ‘Snooki’ Polizzi. Het paar was blijkbaar vrienden: ze plaatste in 2014 een foto met Barber met hun echtgenoten, met de titel ‘Diner met onze buren!’ CBS en MTV – de thuisbasis van alles wat “Jersey Shore” is – zijn beide onderdeel van Viacom.

Eerder op dezelfde dag raakte Barber met zijn PR-vertegenwoordiger Ron Berkowitz op de links bij Fiddler’s Elbow Country Club in Bedminster, NJ.

Bekijk alle afleveringen van “We Hear” door je te abonneren op de podcast op Apple Podcasts, Spotify of waar je je podcasts ook vandaan haalt. Elke dinsdag, woensdag en donderdag verschijnen er nieuwe afleveringen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *