“Renders presenteert de Samsung Galaxy Watch 4 met een geheel nieuw design”

Samsung Galaxy Watch 4 officiële renders pronken met het nieuwe ontwerp van de smartwatch in al zijn glorie. Samsung wil de smartwatch graag op 28 juni aanstaande maandag uitvoeren.

Lees verder na de aankondiging.

Samsung Galaxy Watch 4 is te zien op shows

Heeft Samsung ons allemaal voor de gek gehouden? Het zou zomaar kunnen. Eerder deze week lekten beelden uit van het eerste Samsung-horloge met Wear OS, het besturingssysteem van Google voor smartwatches. Destijds gingen we ervan uit dat het de Galaxy Watch Active 4 was. Nu lijkt het erop dat het horloge helemaal niet bestaat.

91 mobiele telefoons Hij heeft officiële afbeeldingen van de Samsung Galaxy Watch 4 geplaatst. Ze lijken erg op degene die we eerder zagen. Volgens de website brengt Samsung helemaal geen nieuw Active-horloge uit. In plaats daarvan groeit de Galaxy Watch 4 qua ontwerp naar de actieve lijn.

Zo zijn de knoppen aan de zijkant platter en steken ze verder uit het chassis dan die op de Samsung Galaxy Watch 3. Dit is natuurlijk handig tijdens het sporten, omdat je minder snel gepakt wordt. De banden lijken ook bijna naadloos op het lichaam aan te sluiten. Dit zorgt voor een zeer gestroomlijnd ontwerp.

De Samsung Galaxy Watch 4 zal weer verkrijgbaar zijn in twee maten: 40 mm voor kleinere polsen en 44 mm voor dikkere slapen. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, zilver, donkergroen en roségoud.

Samsung stapt over naar Wear OS

Huidige Samsung smartwatches draaien op de zelf ontwikkelde Tizen. Met de Galaxy Watch 4 zal het bedrijf waarschijnlijk overstappen op Wear OS. Dit is het besturingssysteem dat Google heeft ontworpen voor smartwatches. Het kan een aangepaste versie van het programma zijn.

READ  Ik hoop dat walvissen over de hele buurt verspreid zijn

Op 28 juni houdt Samsung een evenement gericht op het opnieuw uitvinden van de smartwatch. Naast het pronken met de Galaxy Watch 4, verwachten we ook meer te horen over de plannen van Samsung met Wear OS.

Wil je op de hoogte blijven van deze spannende ontwikkelingen van smartwatches? Houd dan de site in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je natuurlijk bestanden gebruiken Android Planet .-app om te downloaden. Volg ons Facebook sociale netwerksite Aan Instagram.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

More from Madison Garrett

Wachtwoordstatus gehackt, wachtwoorden van gebruikers 28 uur lang zichtbaar

afbeelding: Leon Neal (Getty-afbeeldingen) Wachtwoordgeval, bestand Enterprise-wachtwoordbeheerder Uitgelicht door het Australische softwareontwikkelingsbedrijf...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *