Sun Haven is Stardew Valley, maar met D&D

De Stardew Valley-achtige wereld wordt steeds krachtiger, en hoewel ik bitter ben dat we ze niet zoals Harvest Moon noemen, ben ik nog steeds blij dat de wereld is ontwaakt met de magie van deze specifieke hybride tussen RPG en landbouw spellen. Maar wat als de balans van de RPG een beetje meer landbouw was, met meer zwaarden en tovenarij? Dit is wat Sun Haven wil laten zien.

Hij heeft zojuist Sun Haven geraakt Vroegtijdige toegang tot Steam, na succes Kickstarter In 2020. Je vestigt je in een middeleeuws aardewerkstadje, herstelt lokale winkels en bouwt je boerderij terwijl je vordert door een hoofdverhaalmissie en vecht met monsters. Als je wilt, hoe dan ook – de ontwikkelaars zeggen dat er geweldloze opties zijn om de ontmoetingen te verslaan, inclusief de ultieme baas.

De game biedt multiplayer voor maximaal acht spelers en vijftien romantische opties, variërend van saaie mensen tot elven, demonen en andere fantasieraces.

Sun Haven blijft momenteel zes maanden in Early Access, terwijl ontwikkelaars de hoofdmissie voltooien, nieuwe gebieden, extra dialogen, een nieuwe speelbare race en andere oplossingen toevoegen.

Bekijk de trailer hierboven.

{“schema”: {“page: {“content”: {“headline”: “Sun Haven is Stardew Valley, maar met D&D”, “type”: “news”, “category”: “sun-haven”} , “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Pixel Sprout Studios”, “genre”: “Simulatie”, “title”: “Sun Haven”, “genres”:[“Simulation”,”RPG”]}}}}

READ  Humble Strategy Sale biedt Tropico, Darkest Dungeon, TABS en meer spotgoedkoop
Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *