The Resident Evil Showcase: bekijk de live-uitzending van Resident Evil Village vanuit Capcom

Capcom zal nieuwe details onthullen over het vampier dorp, De volgende grote game in de horrorfranchise, onder andere vampier Franchise, tijdens de live uitzending op donderdag. De Resident Evil Showcase-video wordt uitgezonden om 17.00 uur EST / 14.00 uur PDT.

Capcom zal het evenement op hun site uitzenden ZenuwtrekkingEn de YouTubeEn de TwitterEn en De sociale netwerksite Facebook Kanalen. De show wordt gehost door Brittney Brombacher van What Good Games, en optredens van Resident Evil Village Producenten Peter Fabiano en Tsuyoshi Kanda.

Naast de nieuwe Resident Evil Village Gameplay Screenshots, kijkers mogen informatie verwachten over de nieuwe Resident Evil-multiplayer-game, aangezien deze arriveert op het 25-jarig jubileum van de franchise. Capcom bevat ook een Nieuwe animatieserie van Resident Evil bellen Resident Evil: Infinite Darkness, Die in 2021 naar Netflix komt, en Nieuwe live-actiefilm Het is gepland om in bioscopen te verschijnen.

Resident Evil Village Het werd in juni aangekondigd tijdens Sony’s PlayStation 5-onthullingsevenement. De game komt ergens dit jaar naar PS5, Windows-pc en Xbox One. dorp Het zou een directe aanvulling zijn op Resident Evil 7: Biohazard; Het deelt de hoofdrolspeler van dat spel, Ethan Winters, en het perspectief van de eerste persoon.

READ  Jimmy Lai, mediamagnaat uit Hong Kong, gearresteerd op grond van nieuwe nationale veiligheidswet
Written By
More from Aubrey Mason

Binnenkort weet iedereen met wie je foto’s en video’s deelt dat je een Pixel hebt

IMG is de meest voorkomende bestandsnaam voor afbeeldingen die uit camera’s komen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *