Resident Evil Village Gold Edition heeft nu een gratis demo op Xbox

voor het vrijgeven Resident Evil Village Gold-editie. Resident Evil Village Gold Edition Op 28 oktober is er nu een gratis demo beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S, waarmee je de game 60 minuten gratis kunt uitproberen.

Dit betekent dat u kunt Bekijk de nieuwe third person-modus voor de hoofdcampagne als je dat wilt, terwijl andere nieuwe functies in de Gold Edition de Shadows of Rose-verhaaluitbreiding en extra bestellingen van The Mercenaries zijn.

Als je Resident Evil Village al bezit en geïnteresseerd bent in toegang tot de Gold Edition, zal deze apart verkrijgbaar zijn als “WinteruitbreidingVolgende week, die je nu kunt pre-orderen voor £ 15,99 / $ 19,99 in de Xbox Store.

“Met deze demo kun je proeven van de survival-horror-sensatie, Resident Evil Village, en van de third-person-modus die is toegevoegd in de Gold Edition, die een nieuw perspectief op actie biedt. Er wordt een tijdslimiet toegepast op hoe lang je kunt spelen. Mis het niet!”

Download je de show? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, we mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Gelieve te lezen FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

READ  Wat te verwachten • Eurogamer.net
Written By
More from Vanessa Hale
Mobiele gamesmarkt Opkomende spelers kunnen nieuwe kansen opleveren voor 2020-2026
“ DataIntelo, een van ’s werelds meest vooraanstaande marktonderzoeksbureaus, heeft een nieuw...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *