Regisseur Sakurai deelt screenshots van zijn eerste Smash Bros-model

Afbeelding van het artikel genaamd Super Smash Bros.  De regisseur deelt snapshots van het vroege prototype dat de serie inspireerde

Mocht je het zelf missen, Super Smash Bros. Masahiro Sakurai heeft nu een geweldig YouTube-kanaal waar hij allerlei leuke ideeën en verhalen over game-ontwikkeling deelt. Voorbeeld: in de laatste video, met screenshots van Dragon King: Vechtspela Prototype vechtspel Dit zou de weg vrijmaken voor grote dingen.

Hoewel het nieuws over het bestaan ​​van de game niet nieuw is, is er al meerdere keren melding van gemaakt, Bekend onder de ernst van Nintendo en Smash Bros. historici Er zijn wat vervaagde oude screenshots verspreidWe hebben het nog nooit eerder gezien, dus het is geweldig om het hier (en niet minder van de bron!) van dichterbij te bekijken.

draken koning Prototype – daterend uit 1996 –Sakurai en Satoru Iwata hebben eraan gewerkt in het laboratorium van HAL, en zoals de video laat zien Het werd op Nintendo getoond als een op zichzelf staande game Voordat de catalogus eindelijk wordtLengte Smash Bros. serie die we vandaag kennen.

Je ziet meteen hoe Smashing Ontwikkeld vanuit dit stadion voor “een gratis te spelen vechtgame voor iedereen voor vier spelers zonder gezondheidsbalken”; Hoewel dit gewoon blanco gekleurde karakters zijn, niet de Nintendo-stalen die we gewend zijn, vrijwel al het andere Smash Bros. Tot de kern, van camerabewegingen tot spelerstelling tot schaderatio.

Maar misschien wel het meest interessant zijn zijn herinneringen aan hoe de serie bekend werd om die bas-reliëfs. Sakurai zegt dat het idee om helemaal opnieuw een nieuw vechtspel te beginnen en 8-12 karakters te moeten creëren die onbekend zijn voor spelers, geen geweldig idee was, dus hij kon Nintendo overtuigen om hem “de beroemdste karakters te laten lenen” ” in plaats daarvan, zelfs als de verhuizing dat niet was, was het destijds erg populair bij de pakken van het bedrijf, die fel gekant waren tegen het idee om Nintendo-personages te bezitten Ze sloegen elkaar.”

Je kunt het verhaal en de screenshots van Sakurai bekijken draken koningminder.

Super Smash Bros.

READ  LG CX OLED vs. Samsung Q90T QLED: is OLED of QLED koning?
Written By
More from Lesley Curry
Met Menyr kun je een hele wereld bouwen voor je RPG-campagnes
afbeelding: Mijnwerker MijnwerkerShowcase zelf als een ‘storytelling engine’ is een toolbox waarmee...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *