Resident Evil Village krijgt nog een pc-prestatie-update

Resident Evil Village is een geweldige game en de pc-versie is prima, hoewel het zeker beter had gekund, vooral bij de lancering. Nadat uit tests bleek dat gekraakte versies van de game veel beter presteerden dan die met originele DRM, bracht Capcom snel een prestatiepatch uit en nu is er een nieuwe update op komst die gericht is op het verhogen van de frames per seconde-snelheid.

Deze patch staat gepland voor 24 augustus in de Steam-versie van Resident Evil Village. Capcom beschrijft dit als een andere “prestatiepatch” die “een probleem zal oplossen waarbij sommige CPU’s het spel niet kunnen uitvoeren” en die “eenvoudige afstemming voor bepaalde grafische processen” biedt. We zullen snel genoeg zien hoe dat de praktische prestaties verbetert.

De laatste update lijkt een merkbare prestatieverbetering te hebben opgeleverd, zij het niet zo goed als wat sommige mensen hebben gezien met de gekraakte versie. Capcom heeft de neiging om zijn games enige tijd na de release te ontdoen van DRM, maar we kunnen net zo goed wachten voordat hetzelfde met Village gebeurt.

Er komt echter meer Village, aangezien de DLC in juli werd aangekondigd. Re: Verse, de multiplayer-component die gepland stond om samen met Village te lanceren, is uitgesteld tot 2022.

Voor meer horrorspellen kun je deze link volgen.

READ  Lady Dimitrisco van Resident Evil Village wordt omgebouwd tot Thomas the Tank Engine

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Resident Evil Village ontvangt nog een pc-prestatie-update,” “type”: “news”, “category”: “Residential-evil- Village.” ” },” user “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “,” Capcom “,” genre “:” Survival “,” title “:” Resident Evil Village “,” genres ” :[“Survival”,”FPS”,”Puzzle”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Weekend pc-speldeals: Sega-edelstenen en een festival van demo’s om door te spelen

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *