Resident Evil Village laadtijd en downloadgrootte vooraf

Download de Resident Evil Village-demo vooraf, zodat de download op tijd eindigt voor de startdatum.

Resident Evil Village is bijna hier en om de kloof te overbruggen tussen niet achtervolgd worden door Lady Dimitrescu en achtervolgd worden, lanceert Capcom een ​​demo van Resident Evil Village. Console- en pc-spelers kunnen de demo vooraf laden voordat deze wordt uitgebracht, hoewel er enkele verschillen zijn in de releasetijden voor degenen die PlayStation-apparaten gebruiken.

Tijd voor Resident Evil Village vooraf laden

Resident Evil Village-demo tijdens het vooraf laden
PlayStation-spelers kunnen Resident Evil Village nu vooraf downloaden voor hun vroege bètatijden.

Resident Evil Village Preload Time voor Xbox, Steam en Stadia 29 april om 17:00 uur PDT / 20:00 uur ET​ Dit geeft spelers twee dagen om het spel te downloaden vóór de officiële starttijd. PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers kunnen de demo echter vroeg downloaden, omdat ze toegang hebben tot twee afzonderlijke proefdata.

PlayStation-spelers kunnen vooraf een Resident Evil Village-demo downloaden 15 april om 16:00 uur PDT / 19:00 uur ET​ Met deze preload worden de delen van het dorp en het kasteel van de demo gedownload, maar deze delen kunnen op verschillende data worden afgespeeld.

Downloadgrootte demo Resident Evil Village

Downloadgrootte demo Resident Evil Village
De downloadgrootte van de Resident Evil Village-demo is slechts 10 GB.

PlayStation-spelers, of ze nu PS4 of PS5 gebruiken, kunnen nu beginnen met het downloaden van de Resident Evil Village-proefversie. De demo kost iets meer dan 9,9 GB op PlayStation 4. Dit geeft spelers twee dagen voordat de PlayStation-première op 17 april begint. Bekijk zeker onze gids over alle starttijden van de Resident Evil Village-demo als je het niet zeker weet.

De Resident Evil Village-demo komt in golven uit. PlayStation-spelers kunnen het eerst twee keer proberen, voordat andere platforms er begin mei van genieten. Voordat deze datums beginnen, is het belangrijk om het vooraf te laden en de download te starten, omdat dit voorkomt dat u binnen de 24 uur dat de demo beschikbaar is, eet. Bezoek de Shacknews Resident Evil Village-pagina voor meer nieuws en bewijs over Capcom’s volgende item in de horrorserie.

READ  De Xbox Series S heeft 364 GB beschikbaar voor games, de rest van de 512 GB SSD is gereserveerd

Sam Chandler schuift vanaf de grond naar beneden en voegt een vleugje zuidelijk halfrond toe aan zijn werk. Nadat hij zich rond een handvol universiteiten heeft gewikkeld, een bachelordiploma heeft behaald en de videogamebranche heeft betreden, vindt hij zijn nieuwe familie hier bij Shacknews als redacteur van gidsen. Er is niets waar hij meer van houdt dan het maken van een gids om iemand te helpen. Als je hulp nodig hebt met een gids, of merkt dat er iets totaal mis is, kun je het tweeten: Sluit een tweet in

Written By
More from Eda Greene

Royal Challengers Bangalore lanceert 250 casual games op zijn mobiele app

RCB’s samenwerking met Gamezop, een multi-gamingplatform, is om meer dan 250 casual...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *