Sony geeft toe dat het de PS5 misschien opnieuw moet ontwerpen

Als je de PS5 probeert te krijgen, weet je dat hij net zo gigantisch is als de console zelf. Ondanks recordverkopen heeft Sony moeite om de vraag bij te houden – en het bedrijf moet mogelijk zijn toevlucht nemen tot drastische maatregelen om de aandelen weer te verplaatsen.

Tijdens het jaarlijkse inkomstenrapport van het bedrijf verzekerde Sony’s financieel directeur, Hiroki Totoki, dat een gebrek aan aansluitingen de reden was voor de vertraging in de productie van PlayStation 5. Om het probleem op te lossen, overweegt Sony zelfs om het ontwerp van de console te veranderen. (Als je hebt gefantaseerd over je kansen, hier is het Waar koop je de PS5.)

Staat het ontwerp van de PS5 op het punt te veranderen? (Afbeelding tegoed: Sony)

Volgens onze zustersite, T3In het rapport beweerde Totoki dat Sony hoopt de verkoop van 14,8 miljoen te overtreffen in 2021, het tweede jaaromzetcijfer voor de PS4. Maar om dit te doen, zal Sony enkele wijzigingen moeten aanbrengen om aan de vraag te voldoen. “We kunnen bijvoorbeeld een secundaire bron vinden, of door het ontwerp te veranderen”, zei Totoki.

READ  Nieuwe War Zone-seizoenen met 'nooit eerder vertoonde' Call of Duty-content
Written By
More from Aubrey Mason
Donald Trump’s enorm onnauwkeurige persconferentie over het coronavirus: de 34 wildste regels
Ik heb de transcriptie van Trumps opmerkingen – en zijn Q&A met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *