Scoor tot 57% korting op deze contactloze infraroodthermometer

Scoor tot 57% korting op deze contactloze infraroodthermometer

Volgens de Centrum voor ziektebestrijding (CDC), dagelijkse temperatuuronderzoeken kunnen helpen bij het identificeren van personen die zijn geïnfecteerd door het coronavirus (COVID-19). Hoewel niet iedereen die aan het virus is blootgesteld dezelfde symptomen vertoont, kan een temperatuur van ten minste 100,4 ° F een vroege indicator zijn van overdraagbare ziekten.

Hierdoor is het vinden van een thermometer sinds het begin van de vergrendeling een paar maanden geleden gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zowel fysieke als online schappen worden leeg gelaten terwijl individuen in het hele land hun karren vullen in de hoop dat ze zieke familieleden vroeg genoeg kunnen identificeren om contact met hen te beperken.

Gelukkig is een van onze favorieten nog steeds op voorraad (en deze is te koop!): De infraroodthermometer van SafeConnect.

Deze thermometer gebruikt een infraroodsensor om de temperatuur van een persoon te scannen op een afstand van 2 tot 3 inch in minder dan een seconde! Niet alleen leest de gadget de temperatuur hardop voor op zowel de schaal Celsius als Fahrenheit, maar door de noodzaak van direct contact te beperken, kan deze thermometer de verspreiding van virussen en ziektekiemen helpen voorkomen.

Contactloze thermometers zijn geweldig voor kieskeurige kleintjes en volwassenen. U kunt het zelfs gebruiken om de temperaturen van klanten te controleren voordat ze uw kleine bedrijf betreden, een trend die in opkomst is in coronavirus “hotspots” in het hele land.

Op dit moment, hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart. Je kunt 1 infraroodthermometer scoren voor $ 69,99 (53% korting), 2 voor $ 129,99 (56% korting) of 3 voor $ 189,99 (57% korting). Je kunt de ene voor jezelf houden en de andere cadeau doen aan een grootouder die in deze periode niet zelf boodschappen kan doen; u kunt er een in uw huis, op kantoor en in uw auto opbergen; of houd de ene thuis terwijl u de andere gebruikt om de werknemers van uw kleine bedrijf te screenen.

READ  Herinnering: vandaag is je laatste kans om Fire Emblem Destinies in de 3D online winkel te krijgen

Koop nu

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *