RGV deelt foto van Pawan Kalyan en Chiranjeevi’s lookalikes: Mega-fans woedend, Nandamuri-fans geamuseerd

RGV deelt foto van Pawan Kalyan en Chiranjeevi’s lookalikes: Mega-fans woedend, Nandamuri-fans geamuseerd

Power Star-film met nog steeds de lookalikes van Pawan Kalyan en ChiranjeeviTwitter

Ram Gopal Varma heeft een still van Power Star uitgebracht, met lookalikes van Pawan Kalyan en Chiranjeevi. Deze foto leidde tot een gevecht met enkele fans van de Nandamuri-familie die de megafans bespotten.

Ram Gopal Varma kondigde verschillende films aan met controversiële onderwerpen, maar ze hebben niet allemaal verschillende redenen gehaald. Maar de regisseur is nu gek geworden door het succes van de online streamingplatforms tijdens de lockdown-periode. Hij kondigde een serie films aan en een aantal daarvan gaat over controversiële inhoud. Power Star, waarvan wordt gezegd dat het over Pawan Kalyan gaat, is daar een van.

Power star Pawan Kalyan-fans zijn aan het roken over Ram Gopal Varma nadat hij op 28 juni zijn volgende film getiteld Power Star lanceerde. Sommigen van hen bedreigden hem en waarschuwden hem om het project stop te zetten. Maar de regisseur is onaangedaan en is doorgegaan met het wrijven van zout in de wond door vandaag de eerste blik van de film vrij te geven. De poster met een bezorgde Pawan Kalyan heeft zijn fans nog meer boos gemaakt en ze slepen RGV.

Dubbelgangers van de megabroeders

Minuten later bracht Ram Gopal Varma een still uit van Power Star, met dubbelgangers van de megabroeders. Op de foto wordt Pawan Kalyan bezorgd en gespannen gezien, terwijl Chiranjeevi hem bezorgd bekijkt. Dit beeld heeft schokgolven veroorzaakt onder de fans van de megafamilie, wiens zorgen nu zijn toegenomen.

Pawan Kalyan's lookalike in Power Star

Pawan Kalyan’s lookalike in Power StarTwitter

Ram Gopal Varma heeft gesproken over Chiranjeevi, Pawan Kalyan en Naga Babu, die hem in het verleden hadden teruggeslagen. De fans van de megafamilie zullen hem daarom niet mogen. Maar ze hadden hem blijkbaar gesteund en vierden zijn film Lakshmi’s NTR, waarin N Chandrababu Naidu en Balakrishna in een slecht daglicht stonden. Hun feest had de fans van de Nandamuri-familie boos gemaakt.

READ  Hier is precies wat de gratis update 2.0 van Cyberpunk 2077 zal bevatten, en wat je de Phantom Liberty-uitbreiding moet kopen om deze te krijgen

Nu is het tijd voor de fans van de Nandamuri-familie, die besloten om af te rekenen met megafamiliefans. Een Nandamuri-fan bespotte hen door te zeggen: “Kom op power star-fans, hield je van FL of niet?” Een andere fan schreef: “ipudu chepandi raa PK fans .. moi dhaka vasthe kani ardham kaledu .. NTR biopic ante thega yegiri padaru .. ipudu randi raa sanarsakajaati fans.”

Ram Gopal Varma gaf echter hints over de personages van Power Star en heeft het verhaal tot de verbeelding van de kijker achtergelaten. Hij tweette op 28 juni: “BREAKING NEWS: Mijn volgende film op RGVWORLDTHEATRE heeft de titel POWER STAR. Het zal PK, MS, NB, TS, een Russische vrouw, vier kinderen, 8 buffels en RGV bevatten. Er worden geen prijzen uitgereikt voor begrijpen wie de personages zijn # RGV’sPOWERSTAR. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *