Richa Chadha maakt haar Twitter-account ‘privé’

Richa Chadha

Richa Chadha heeft de instellingen van haar Twitter-account gewijzigd in privé. De actrice heeft ook haar uitleg gegeven achter deze beslissing.

Richa Chadha.Richa Chadha Facebook

Richa ging zaterdag naar haar geverifieerde Twitter-account, @RichaChadha, om te onthullen dat ze het in “privé” heeft veranderd omdat ze minder tijd wil besteden aan “hersenloos scrollen”.

“Ik maak mijn account privé. Het is niet omdat dit platform giftig is (de wereld is giftig Tbh ab kya karein). Ik ben hier om alleen te helpen, te ondersteunen, te versterken, een grap te kraken, maar ik heb een deadline en dit hersenloze scrollen duurt te veel tijd !”

De actrice deelde een screenshot van haar mobiele telefoon, waaruit blijkt dat haar schermtijd momenteel 4 uur en 14 minuten per dag is. Haar wekelijkse totaal is 29 uur en 40 minuten, waarvan 19 uur en 49 minuten zijn besteed aan sociale netwerken en 9 uur met name op Twitter!

Richa Chadha

Richa ChadhaInstagram

Verschillende Bollywood-beroemdheden zijn de laatste tijd gestopt met Twitter en noemden ‘negativiteit’ als reden. Richa’s aankondiging om op dit moment over te schakelen naar “privé” kreeg gemengde reacties van haar volgers.

Een gebruiker merkte op: “De beste mantra voor geluk en welvaart is om al je sociale media-accounts te verwijderen.”

Een andere gebruiker drong aan: “Maar stop Twitter niet.”

READ  Puzzels en machtsspelletjes in de nieuwe roman van Rachel Cusk
Written By
More from Max Mcgee

Final Fantasy 14 verbiedt meer dan 5.000 spelers om echt geld te gebruiken in het spel

Een andere groep Final Fantasy 14-spelers werd verbannen omdat ze echt geld...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *