Wereldkampioen Tetris Jonas Neubauer sterft, 39 jaar oud

Jonas Neubauer, de zevenvoudig wereldkampioen Classic Tetris, stierf op 39-jarige leeftijd als gevolg van een “plotseling medisch noodgeval”. Neubauer’s Twitter-account, Zoals het bericht luidt: “Met een bedroefd hart sturen we het vreselijke nieuws dat Jonas is overleden aan een plotselinge medische noodsituatie. Hij was de beste ooit. We zijn er kapot van, overweldigd door verdriet en we missen hem echt. Informatie die volgt wanneer deze beschikbaar komt.”

Image Credit: Classic Tetris Wereldkampioenschappen

de officiële Tetris Twitter Hij deelde het nieuws van de dood van Neubauer en zei: “Dit is in veel opzichten een enorm verlies. Jonas Neubauer was een van de grootste klassieke Tetris-spelers aller tijden op het gebied van vaardigheid, geest en vriendelijkheid. Ons hart ligt bij zijn familie en vrienden, en bij de hele klassieke Tetris-gemeenschap, waar we allemaal rouwen om zijn dood.”

De Klassiek Tetris Wereldkampioenschap op Twitter We deelden ook een oprechte boodschap aan Newpower, zeggende: “We zijn zo verdrietig om op 4 januari de dood van Jonas Newpower, 7-voudig CTWC-kampioen, plotseling met ons te delen. We hadden nooit om een ​​geweldige held, model en vriend kunnen vragen. Jonas, we missen je, we houden van je en we danken je voor onze inspiratie. Om altijd onze beste te zijn. Rust zacht. “

een GoFundMe Het is gemaakt voor Neubauer en onthult meer van zijn leven, inclusief een humoristisch verhaal over hoe een typfout hem omschreef als 60 jaar oud uit The Simple in Spanje.

READ  35 jaar later werden 11 agenten veroordeeld wegens sensationeel doden van een 'raja'

“Jonas speelde op Twitter en tweette zijn liefde voor zijn nieuwe huis”, zegt The GoFundMe. Al snel begonnen de Spaanse stadsmensen hem te volgen, juichend voor hun nieuwe huis.Uiteindelijk nodigde de geliefde burgemeester van de stad hem en Heather uit om hem te bezoeken en gaf Jonas het mes aan de stad (hun schattige ‘Sleutel tot de stad’).

Neubauer overleefde zijn vrouw Heather Ito, zijn moeder, Shari Newbauer, zijn broers Jason en Justin, en zijn zes neven.

Heeft u een fooi voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason

Sony presenteert Xperia 5 II met 5G en optimalisatie voor games | NU

Sony kondigde donderdag de Xperia 5 II aan, de opvolger van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *