Riot Forge kondigt aan dat Convergence en Song of Nunu zijn uitgesteld tot 2023

Riot Forge Deel een bericht Voor fans over de releasedatums van Convergence en Song of Nunu. Beide games zijn uitgesteld tot ergens in 2023, waarbij Riot Forge belooft fans op de hoogte te houden van de voortgang bij beide titels wanneer het bedrijf klaar is. Het bericht onthulde ook dat de volgende generatie versies van Ruined King nog in ontwikkeling zijn en ook ergens in 2023 zullen verschijnen. Spelers met bestaande exemplaren van Ruined King op PlayStation 4 en Xbox One kunnen zonder extra kosten upgraden naar de volgende generatie .

Convergence en Song of Nunu zijn twee afzonderlijke titels voor League of Legends, een top-down strijdarenaspel met meer dan honderd speelbare personages genaamd Legends. Terwijl League of Legends zich meer op tieners en senioren richt, richten Convergence en Song Nunu zich op een jongere doelgroep. De twee wedstrijden werden eind 2021 aangekondigd toen een andere landstitel, The Ruined King, van de grond kwam. De titels worden in eerste instantie in 2022 gelanceerd.

League of Legends speelt zich af in een fictieve wereld die bekend staat als Runeterra, een planeet die in meerdere secties is verdeeld. The Convergence of Stars vertegenwoordigt de legende die bekend staat als Ekko en vindt plaats in de vervuilde lagere regio van de stad Zone. Convergence is een 2D-actie- en platformspel waarin Ekko zijn tijd gebruikt om terug te spoelen door heel Zaun te reizen. Song of Nunu is een 3D actie-avonturenspel met Nunu en zijn monstervriend Willump. De game speelt zich af in Freljord, een besneeuwde regio van Runeterra, en het verhaal van de game draait om Nunu die op zoek is naar zijn moeder.

Convergence en Song of Nunu zijn pogingen van Riot Games om het merk Leagues of Legend uit te breiden buiten de hoofdtitel. The Ruined King was de eerste grote episodische titel uitgebracht door Riot Forge en kreeg positieve recensies. Andere pogingen om het merk Legends uit te breiden, vertakken zich naar media buiten games, zoals: veelgeprezen mysterieus serie op Netflix. Riot Games is van plan meer games en media uit te brengen op basis van League of Legends Beyond Convergence, Song of Nunu en mysterieus.

READ  N64-modifier bereikt raytracing en andere geavanceerde effecten in meerdere games
Written By
More from Aubrey Mason
Pokémon Scarlet en Violet starters komen naar Animal Crossing in de mod
Vaak vieren fans feest door nieuwe personages aan te kondigen uit een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *