Xbox verwachtte dat Breath of the Wild 2 vorig jaar uitkwam

Ondanks al mijn financiële successen met Switch, Animal Crossing en zelfs toen de wereldwijde pandemie zich uitbreidde, waren sommige fans gefrustreerd toen in 2020 weer een feestdagenseizoen voorbijging zonder te fluisteren met Breath of the Wild 2, Metroid Prime 4 of Bayonetta 3. En het verandert. uit dat Microsoft misschien ook een beetje verbijsterd is. Als onderdeel van de Epic v. Voortdurend Apple, er is een nieuw document gepubliceerd als gids met een ruwe schets van elk van de “spraakmakende” releases van de Xbox One voor het derde en vierde kwartaal van 2020-releases, evenals de kennis van het bedrijf over de grootste aankomende releases van zijn concurrenten. De Tonen, Dat begint in augustus 2020, onthult dat Xbox destijds geloofde dat de selectie van Nintendo voor oktober tot en met december 2020 The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, Bayonetta 3, Metroid Prime 4 en Shin Megami Tensei 5 omvatte – waarvan er geen eindigde . Verlaat tijdens dat venster.

Het vermeldt ook een paar andere titels waarvan we weten dat ze werden gepusht maar uiteindelijk in 2021 werden gelanceerd, zoals No More Heroes 3 en Bravely Default 2. Het heeft een grote herziene balk onder een voetnoot over lanceringstitels voor PS5, wat mogelijk aangeeft dat Microsoft dat was bewust Een extra game die oorspronkelijk was gepland om de PS5 uit te brengen en die nog moet worden getoond.

Ook interessant is de eigen strategie van Xbox. Volgens hun releaseplan heeft Xbox in totaal drie herziene games uit zijn documenten: een gepland voor het derde kwartaal van vorig jaar en twee voor het eerste kwartaal. Het heeft ook enorme uitbreidingen die vanaf het eerste kwartaal van dit jaar zijn verbannen, wat aangeeft dat er nogal wat Xbox-games zijn die niet zijn aangekondigd of met details die nog moeten worden benadrukt en waarvan het bedrijf verwachtte dat ze al zes maanden uit zouden zijn geweest. of meer tegen de tijd, deze keer.

READ  PM In Ayodhya Tomorrow, A Look At Plan For Grand Ram Temple Ceremony

Deze gegevens omvatten games van eerste en derde partijen, en zoals Xbox zelf in het document zegt, zijn de releasedatums gebaseerd op informatie die is verstrekt door hun publicatiepartners. Ze voegt eraan toe dat ze “aanzienlijke bewegingen” verwacht, aangezien het eerste kwartaal meestal elk jaar erg wisselend is, maar ook vanwege COVID-19. Opgemerkt moet worden dat er veel typefouten in het document lijken te zitten, met name de verwarring tussen 2020 en 2021 op verschillende plaatsen.

Uiteindelijk is dit allemaal slechts interne speculatie op basis van openbaar beschikbare gegevens, aangezien de kennis van Xbox over specifieke release-vensters waarschijnlijk steeds minder nauwkeurig zal zijn naarmate er meer bedrijven bij betrokken zijn. Maar kijkend naar de positie van Microsoft in de branche, is het interessant dat de kennis waarover ze sinds augustus vorig jaar beschikken, hen ertoe heeft aangezet hun releasestrategie te plannen rond alle drie de mega-Nintendo-titels die tegen het einde van het jaar zullen komen. Het belangrijkste is dat de hele presentatie de altijd vluchtige release-cyclus voor de games belicht, evenals ten minste een deel van de impact van COVID-19 op ieders lanceringsplannen.

We hebben momenteel geen datums voor Breath of the Wild 2, Metroid Prime 4 of Bayonetta 3, hoewel de verwachting is dat Breath of the Wild 2 naar verwachting ‘dit jaar’ nieuwsadvertenties zal ontvangen, zoals het geval is met Bayonetta 3. Metroid-nieuws is nog steeds stil, hoewel Epic v. Apple bood een nieuwsgierige blik op de plannen van Epic Games om Samus in Fortnite te plaatsen (hoewel het onduidelijk blijft of Nintendo hen dat toestaat). We zien ook andere interessante anekdotes uit de ervaring, zoals wat Xbox denkt in de tweede aflevering van The Last of Us. We zullen nieuws uit het experiment blijven bespreken terwijl het de komende drie weken voortduurt.

READ  Save-games die niet langer speelbaar zijn na de aanstaande Baldur's Gate 3-update

Rebecca Valentine is een nieuwscorrespondent voor IGN. Je kunt het vinden op Twitter Sluit een tweet in.

Written By
More from Aubrey Mason
Continental houdt rekening met zijn gruwelijke nazi-verleden
Foto: Getty-afbeeldingen (Getty-afbeeldingen) Onlangs de Duitse auto-onderdelenleverancier Continental vrijgelaten een studie van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *