Rise Of The Slime wordt op 20 mei gelanceerd op pc en consoles

Rise Of The Slime wordt op 20 mei gelanceerd op pc en consoles

Bunkovsky Games-ontwikkelaar en uitgever PlayStack heeft vandaag hun nieuwe game aangekondigd Modder stijgen De game zal op 20 mei vroege toegang verlaten en volledig spelen op consoles en pc. De game is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en pc via Steam. Modder stijgen Het is een roguelite deck creator waar spelers slijm beheersen.

Bij Modder stijgen Spelers zullen door meerdere niveaus reizen, elk met een eigen thema, zoals mystieke tuinen, meren van vuur en moerasland. De game heeft een unieke poppenhuis-esthetiek, waarbij de speler en verschillende vijanden afbeeldingen op de stokken hebben. Spelers verzamelen meer dan honderd verschillende magische kaarten die ze kunnen gebruiken om hordes monsters te verdedigen en te bestrijden. Kaarten kunnen verschillende effecten hebben, zoals het bewapenen van het slijm met zuur, vuur of scherp ijzer. Alle uitzicht vanaf Modder stijgen Het varieert naarmate de paden veranderen, en spelers zullen kunnen profiteren van verschillende gameplay-adapters om het spel fris en modern te houden. Spelers die genieten van andere spellen voor het bouwen van kaarten, zoals roguelike spellen Slacht de torenspits Je moet zeker geven Modder stijgen een kijkje.

Modder stijgen Het wordt op 20 mei gelanceerd op PlayStation, Xbox en Nintendo, evenals op pc via Steam. Degenen die geïnteresseerd zijn in de game kunnen momenteel kopen terwijl deze zich nog in Early Access bevindt voor $ 14,99. Degenen die niet zeker weten of de game voor hen is, kunnen ook downloaden Mud Rising: An Introduction, Het is een gratis proefdemo van de game die spelers een voorproefje geeft van het eerste deel van de game.

READ  Rogue komt - net als in de game die roguelikes heeft gemaakt - naar Steam
Written By
More from Max Mcgee

Masahiro Tanaka zal deze beschermende uitrusting dragen bij de terugkeer van Yankees

Masahiro Tanaka klonk er vrij zeker van dat hij zaterdagavond een beschermend...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *