Rocket League-update voegt de beste functie van het spel opnieuw toe

Psyonix heeft een nieuwe uitgebracht Rocket League update op PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch naast officiële patch-aantekeningen die alles in die update onthullen. Vergeleken met sommige eerdere updates, is de nieuwe update van vandaag – getiteld v1.84 – aan de kleine kant, maar het voegt een zeer belangrijke functie toe aan het spel: snel spelen, dat op onverklaarbare wijze uit het spel werd verwijderd voordat het gratis werd -spelen. Het is nog steeds onduidelijk waarom de functie is verwijderd, maar na veel terugslag en protest van fans is het terug.

Hiermee kun je in dezelfde afspeellijst zoeken waarnaar je het laatst hebt gezocht. Om dit te doen, is er een optie onderaan het Play-menu. Er is ook de mogelijkheid om het aan een knop op uw controller of aan uw toetsenbord te binden als u een pc gebruikt.

Nu de functie was verwijderd, was het een erg vervelend proces om naar een nieuwe game te zoeken, of dit nu vanuit het startmenu was of na een game in het post-game-menu. Dat gezegd hebbende, dit moeizame proces behoort nu tot het verleden. Het enige dat u ervan weerhoudt om in een andere wedstrijd terecht te komen, is één druk op een knop of toets.

Het toevoegen van de Quick Play-knop is echter niet het enige dat de update van vandaag doet. Hieronder kunt u de volledige patch-opmerkingen van de update bekijken:

Snel spel:

 • Op basis van feedback van de community is er opnieuw een knop ‘Snel spelen’ toegevoegd aan de gameclient
  • ‘Quick Play’ zoekt in dezelfde afspeellijst(s) waarnaar u het laatst heeft gezocht
  • Het bevindt zich onderaan het afspeelmenu, naast de knop ‘Terug’
  • Deze knop is gebonden aan uw controller en is aanklikbaar knop als u een muis en toetsenbord op een pc gebruikt

Bugfixes:

 • Algemeen
  • Het pictogram “oneindig laden” opgelost bij het claimen van een voltooide Llama-Rama Uitdaging
  • Een bug verholpen waardoor “Winnaar bij de meeste schoten” verscheen tijdens een competitieve wedstrijd en deze voortijdig eindigde
  • Uitdagingen zouden correct moeten verschijnen voor alle nieuwe spelers op EGS
  • Opgelost: het maken van een privé-match is niet langer een zwart scherm of herhaalde foutmeldingen 71
READ  CDPR stelt dat het zichzelf 'krachtig' zal verdedigen tegen Cyberpunk 2077 class action-rechtszaak

Rocket League is beschikbaar via de PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch en zal binnenkort beschikbaar zijn via de PS5 en Xbox Series X wanneer beide next-gen consoles in november uitkomen.

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *