Rockstar neemt Crackdown 2-ontwikkelaar Ruffian Games – Gaming – Nieuws over

Veel van de bugs die je nog steeds ziet, zitten in de basis van het spel of in de grafische engine en je kunt ze er niet uithalen zonder de basis te beschadigen. Het is dan te riskant of kost simpelweg meer dan het oplevert.

Wat ik persoonlijk niet leuk vind aan de online versie van GTA 5 is dat er veel hacks zijn, spelers die gehackt geld gooien en dergelijke. Ik hoop dat ze met een mogelijke GTA 6 echt meer gaan nadenken over het online stuk, de robuustheid ervan. Daarom heb ik het spel grotendeels genegeerd.

Bovendien hou ik persoonlijk niet van PVP-formulieren waar rouwers alle ruimte krijgen en GTA 5 en RDR2 hebben dat heel erg in zich. Ik zou graag zien dat je ofwel bewust kan kiezen voor een PVP of PVE server of dat de open wereld PVE is en dat je heel specifiek moet zoeken naar PVP werk in specifieke modes of omgevingen. Naar mijn mening zouden online games meer mensen moeten stimuleren om samen te werken. Het is allemaal te individueel geworden in het online stuk.

In eerdere GTA-versies waren er altijd straatbendes waar je lid van kon worden. Met betrekking tot PVP en PVE kun je daar nog veel meer mee doen. Door spelers gerunde subgangen die delen van de stad beheersen en verliezen. Controle die je niet alleen met gevechten kunt overnemen, maar ook met invloed, zoals kopen, ruilen of beschermen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Written By
More from Aubrey Mason

Politieke crisis in Rajasthan – Ashok Gehlot’s oproep aan MLA’s terwijl piloot van Team Sachin terugkeert: vergeet en vergeef

De hoofdminister van Rajasthan, Ashok Gehlot, had gisteravond een ontmoeting met MLA’s...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *