Roku Cyber ​​Monday-deals: 70-inch Roku TV voor $ 448, Roku Streaming Stick Plus voor $ 29, Roku Ultra voor $ 69

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeauselectie van CNET met deskundig advies, recensies en aanbevelingen voor de nieuwste technische cadeaus voor u en uw gezin.

Als we naar binnen gaan Cyber ​​maandag, gaan de Black Friday-deals voor Roku-modellen – ons favoriete streaming-besturingssysteem – onverminderd door. Het merk is over de hele linie te koop bij retailers zoals Amazon, Walmart en Beste koop, met veel modellen die ooit dieptepunten halen of evenaren, waaronder $ 29 voor de winnaar van onze Editors ‘Choice Award, de Roku Streaming Stick Plus, $ 69 voor de geheel nieuwe Roku Ultra en $ 100 voor de nieuwe Roku Streambar. Deze streaming-apparaten kunnen allemaal streamen 4K HDR, en Roku heeft zojuist AirPlay toegevoegd aan zijn stabiele functies, een zoet kerstcadeau voor Apple-fans. Er zijn ook een paar goede prijzen te vinden op Roku smart tv-opties (hoewel tv-fabrikanten dit jaar de goedkope prijzen meer naar het Android TV-platform lijken te leiden).

Houd er rekening mee dat prijzen en beschikbaarheid correct waren op het moment van publicatie, maar de laatste deals kunnen fluctueren. We houden dit up-to-date, dus kom het hele weekend terug.

Aanbiedingen nu beschikbaar

Sarah Tew / CNET

De Roku Streaming Stick Plus 4K is onze favoriete streamer, en met minder dan 30 dollar is hij vrij onaantastbaar in termen van prijs-kwaliteitverhouding. De Stick biedt honderden apps, de uitstekende Roku-interface en een robuuste, spraakgestuurde afstandsbediening. Lees onze Roku Streaming Stick Plus-recensie.

Net als de Roku Ultra kwam de Streambar ongeveer 10 seconden geleden uit en krijgt hij ook een gezonde korting. Voor dezelfde prijs als de Ultra op een normale dag combineert de Streambar een capabele 4K streamer met een dialoogverbeterende soundbar. Het gooit zelfs voor de goede orde in Bluetooth. Lees onze Roku Streambar-recensie.

Walmart

We hebben nog nooit een tv van het merk Onn getest (dat is de interne elektronicalijn van Walmart). Maar als u op zoek bent naar een grootbeeldtelevisie met het Roku OS, hier is het. Dit model lijkt een speciale Black Friday-SKU te zijn, geboren voor eind 2020 en te verkopen voor iets minder dan $ 450. Maar dat is $ 200 minder dan dit identiek formaat JVC-model, ook met Roku.

Walmart

De TCL 4-serie is onze go-to-aanbeveling voor 32-inch tv’s vanwege het ingebouwde Roku-platform, niets te maken met beeldkwaliteit. We verwachten dat het huismerk Onn van Walmart ongeveer hetzelfde presteert en aangezien het ook Roku heeft ingebouwd, is het een betere waarde.

Dit is de goedkoopste 32-inch Roku-tv die we tot nu toe hebben gezien, maar het zou ons niet verbazen als we deze week betere deals zouden zien. En voor het geval je het bijhoudt, Amazon’s concurrerende Fire TV is momenteel $ 100.

Sarah Tew / CNET

Dit is een kale Roku die aan al je streamingbehoeften kan voldoen. Het is niet zo snel als de Streaming Stick Plus en bevat geen Roku’s handigere verbeterde afstandsbediening (die een microfoon heeft voor stembesturing en je hoeft hem niet rechtstreeks op de tv te richten). Het mist ook 4K-ondersteuning en nieuwe functies zoals AirPlay. Het is echter slechts $ 17 en zou prima moeten zijn voor basisstreaming.

De SE is vrijwel identiek aan de $ 25 Roku Express, afgezien van de witte kleur.

Written By
More from Lesley Curry

Zigbee op Mars! – de rand

Vandaag heb ik dat een bestand geleerd De veelzijdigheid van drones De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *