Rotor Riot iPhone Controller review: “Go-topad voor mobiel gamen en pc-streaming’

Rotor Riot iPhone-controller beoordeling.

Mobiele telefoons zijn nu een serieus platform voor videogames, waarbij PUBG Mobile, Call of Duty Mobile en Genshin Impact miljoenen spelers aantrekken. Bovendien maakt de mogelijkheid om games te streamen via Xbox Cloud Gaming of handige apps zoals Moonlight het spelen van volledige console- en pc-games op de telefoon mogelijk. Helaas is mobiel op zichzelf geen geweldige gaming-tool, omdat het niet is ontworpen met het oog op lange gamesessies. Gelukkig zijn er controlleropties van derden, zoals de Rotor Riot RR1850-controller, om mobiel gamen te combineren met een kwaliteitspad.

check vierkanten

De Rotor Riot iPhone-controller wordt aangesloten via de Lightning-poort, waardoor het opladen kan doorgaan. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij, maar ook het reactievermogen verbetert door Bluetooth te vermijden. De resterende kabelspeling wikkelt zich netjes rond de achterkant van de verwijderbare standaard om deze aan het zicht te onttrekken. Er is goed over nagedacht.

Een andere indrukwekkende functie is L3/R3-ondersteuning op de iPhone, die functionaliteit mogelijk maakt in games die gebruik maken van tap-play per analoge stick.

Console-achtige games

Rotor Riot iOS-controller beoordeling

De console zelf doet ons denken aan de Xbox 360-pad en dat kan alleen maar goed zijn, want het blijft mijn favoriet als het gaat om comfort. De bouwkwaliteit is ook vergelijkbaar met de Xbox-console, met sticks en triggers die opvallen als hoogtepunten.

De D-pad op mijn versie is echter een beetje wiebelig en erg clicky. Het is niet erg, maar het kan enige ergernis veroorzaken voor degenen die vecht- of racegames willen spelen met alleen de D-pad.

READ  EA Play komt mogelijk eindelijk naar Xbox Game Pass op pc met 75 games

Rotor Riot iOS-controller beoordeling

Het enige andere nadeel van de Rotor Riot iPhone-controller is het gebrek aan verstelbaarheid op de telefoonhouder. Gebruikers kunnen de telefoon maar in één bepaalde hoek plaatsen, wat ideaal is voor rechtopstaand gamen, maar niet geweldig bij liggend gamen. Ik veronderstel dat dit een noodzakelijke opoffering was om de algehele stabiliteit van de vleugel te behouden en om het evenwicht te helpen behouden, maar het is nog steeds het vermelden waard.

Winnaar, winnaar!

Rotor Riot iOS-controller beoordeling

Afgezien van die kriebels, heeft de Rotor Riot iPhone me weggeblazen. Ik speelde Aliens: Fireteam Elite via Moonlight met de console om mijn pc te streamen en begon net The Witcher 3 opnieuw te spelen. De console wordt door pc-games herkend als een Xbox-console, waardoor hij volledig compatibel is. De L3/R3-knoppen die ik eerder noemde, kwamen hier ook in de koppeling, waarbij veel pc-games hun gebruik vereisten.

Ik ben ook betrokken geraakt bij Call of Duty: Mobile en het is duidelijk dat deze console ook goed werkt met de native mobiele apps. Upgraden van het gebruik van een touchscreen naar het gebruik van een speciale gamepad is enorm en zeker de moeite waard voor iedereen die titels speelt zoals PUBG Mobile, Fortnite, Genshin Impact en (binnenkort) Apex Legends.

Sollicitatie

Rotor Riot iOS-controller beoordeling

De Ludu Mapp die de Rotor Riot iPhone-controller gebruikt, duikt helaas elke keer op als ik het bord aansluit, maar de software zelf is niet al te slecht. Het is eigenlijk bewezen erg handig te zijn voor het sorteren van games op een manier die Apple’s App Store niet heeft of niet goed verbergt.

READ  Combineer stadsbouw en goddelijk spel om The Immortal Mayor te krijgen

Ik ben nu gewend om de app automatisch weg te vegen wanneer ik de console aansluit, wat niet erg is.

Rotor Riot iPhone Controller review: eindoordeel

Rotor Riot iOS-controller beoordeling

Voor $ 49,99 kreeg de Rotor Riot iPhone een geweldige aanbeveling van mij. Het is mijn go-to geworden voor mobiel gamen en pc-gamestreaming. Goedkoop, vrolijk en premium in de officiële Apple Store. Dit is een overwinning voor mij!

Ik moet ook vermelden dat Rotor Riot een achtergrond heeft in vliegende drones. Van deze controller wordt vermeld dat hij goed werkt met drones, maar ook geweldig is om te gamen, wat een pluspunt is waar ik zelf niet aan heb gedacht, maar voor sommigen zeker van pas zal komen!

Written By
More from Max Mcgee

30 Year-Old Game Chip’s Challenge gratis op Steam

Chip’s Challenge, een klassiek puzzelspel uit de vroegste dagen van pc-gaming, is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *