Het Knights of Gotham-lek onthulde de schurk

nieuwe Gotham Knights Het lek heeft naar verluidt een van de schurken van de game onthuld, die waarschijnlijk de… Batman spel korting. We weten niet veel over hem Gotham Knights. Sterker nog, we weten niet eens hoeveel of hoe weinig Batman in het spel zit of welke schurken spelers als Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood zullen tegenkomen. Hoewel WB Games Montreal deze informatie nog niet openbaar heeft gemaakt, heeft IMDB er mogelijk een aantal namens hem gelekt.

Volgens de IMDB-pagina van het spel, Elias Toufexis, beter bekend als Adam Jenson in Vorderingen bijvoorbeeld, drukt de pinguïn uit in Gotham ridders. We wisten niet alleen dat Tofixes aan het spel werkte, maar WB Games Montreal had ook nooit aangekondigd dat Penguin in het spel zat.

Het is niet duidelijk hoe IMDB Hij heeft deze informatie en het is vermeldenswaard dat het een vergissing kan zijn. Aan de oppervlakte lijkt het echter om een ​​lek te gaan. En het talent in kwestie suggereert dat de pinguïn een belangrijke rol zou kunnen spelen in het spel, wat logisch is gezien de prominente rol van de schurk.

Penguin is een gangster die zichzelf voorstelt als een “misdaadman”. Bekend om zijn eenhoorn-uiterlijk, hoge hoed, smoking en kenmerkende baldakijn, verschilt The Penguin van veel van Batmans schurken in die zin dat hij gezond is en zichzelf volledig onder controle heeft. Combineer dit met zijn criminele onderneming, een briljante schurk in videogames die vaak op de achterbank van de Joker zit.

Dat gezegd hebbende, aangezien de opname van Penguin in de game niet officieel is, moet je dit alles voorzichtig doen, tenzij we een soort officieel woord krijgen van WB Games Montreal. In de tussentijd, voel je vrij om het commentaargedeelte te raken met je gedachten of, als alternatief, me te bereiken op Twitter MustafaHosny Oh God, Amen Laat het me daar alsjeblieft weten. Welke schurken wil je zien? Gotham Knights?

Gotham Knights Het is momenteel gepland om ergens in 2022 wereldwijd uit te brengen op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S en Xbox Series X. Voor meer informatie over de nieuwe Batman De game en alles wat met games te maken heeft, klik op Hier.

READ  CBI betrapt ₹ 424 crore scam; Bulandshahr-bedrijf geboekt

Written By
More from Aubrey Mason

Outriders beta releasedatum, starttijd, platforms en bestandsgrootte

je kan het proberen Outriders Vroeg gratis! kogel Ontwikkelaar People Can Fly...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *