Genshin Impact krijgt een nieuwe trailer over Kujou Sara, een Tengu-krijger

Nieuws

Na de onthulling van versie 2.1 van Genshin Impact, heeft MiHoYo binnenkort een nieuwe trailer uitgebracht waarin een van de nieuwe personages wordt geïntroduceerd.

De volgende Genshin Impact versie 2.1 onthuldMiHoYo heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin een van de nieuwe personages wordt geïntroduceerd die binnenkort verschijnt.

We hebben een nieuwe kijk op Kujou Sara (we hebben haar gameplay tijdens deze al gezien Laatste live-uitzending), een tengu-krijger gedreven door plicht om te dienen van Raiden Shogun.

Het wordt samen met de update op 1 september uitgebracht.

Je kunt ze hieronder bekijken in zowel Engelse als Japanse trailers, afhankelijk van je taalvoorkeur.

Dit is hoe MiHoYo het officieel beschrijft.

“Om ervoor te zorgen dat de wil van de shogun altijd zal worden vervuld, en om de Grote Shogun te helpen de eeuwigheid te manifesteren. Dit is niet alleen de plicht van Kujou Sara, maar ook haar oprechte wens.”

Als je meer wilt zien Jinshin-effect, we zijn laat MiHoYo-interview over gameplatforms, inspiratie en meer. Je kan ook Lees onze recensie en bekijk trailers Opgedragen aan Kamisato AyakaEn Eentje voor in de agendaEn Toon een Sayo, Een Focussen op Raiden Shogun, en een in Aloë van Horizon Zero Dawn.

Bovendien, jij Lees meer over update 2.1. De game is momenteel beschikbaar voor PS5-, PS4-, pc-, iOS- en Android-apparaten.

READ  De prijs van de PS5 kan veranderen - dankzij Xbox Series X
Written By
More from Lesley Curry

Nog een lek bij Nintendo: games verschenen nooit op straat

Het datalek werd gedeeld op het internetforum 4chan, zei Kotaku. Het is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *