Round Up: Metroid Dread-recensies zijn hier

Metroid Dread zal binnen een paar dagen eindelijk in onze handen zijn, en het ziet ernaar uit dat het een behoorlijk coole terugkeer wordt voor de franchise.

De beoordelingen voor de game begonnen vandaag binnen te stromen, inclusief die van onszelf, dus we gingen door en stelden een selectie van citaten en beoordelingsresultaten samen van een aantal verschillende verkooppunten. Hieronder zie je hoe goed de titel werkte met de media voordat deze werd uitgebracht, en hopelijk krijg je een duidelijker idee of deze titel wel of niet geschikt voor je is.

Voordat we erin duiken, willen we je natuurlijk aanmoedigen om onze speciale recensie te bekijken:

Metroid-dread

Nou, nu je ons eindoordeel doorleest, laten we eens kijken wat de andere critici te zeggen hebben.

We gaan aan de slag VGC, die zich bij ons voegde om het spel een perfecte score te geven:

“Met een bijna perfecte balans tussen knipogen naar het verleden en nieuwe ideeën, brengt Metroid Dread filmische flair, snelle actie en een verrassende verhaallijn naar een zijwaarts scrollende klassieker. Dit is de comeback waar fans op hebben gewacht.”

De gamer Ze kozen voor een score van 4,5/5 en noemden het een “opmerkelijke prestatie”:

“Metroid Dread heeft wat kleine grieven, maar over het algemeen is het een geweldige prestatie, niet alleen om een ​​slaperige, geliefde serie nieuw leven in te blazen, zijn autoriteit te bewijzen in het genre waarin je je bevindt, of het soort getextureerd ontwerp weer te geven dat we gewend zijn van een titel van dit kaliber. Het is een geweldige prestatie, want het is een van de weinige zeldzame games die zichzelf een luchtdoel stellen en het naar en over de stratosfeer schieten. Dit, hier, is een van de beste games van 2021 – we zijn altijd in voor plezier als Samos terugkomt.”

VG247 beschreef het als een “spannende ervaring”, waardoor het spel een score van 4/5 kreeg:

Metroid Dread zal degenen die de dagen van de release hebben afgeteld waarschijnlijk precies geven wat ze willen: een opwindende ervaring in overeenstemming met wat ze leuk vonden aan eerdere games. Er zijn originele ideeën hier – maar het is beter om ze te zien als ontwikkelingen van wat eerder was dan iets ongekends. Er zijn hier en daar struikelblokken met hints van moeilijkheid en progressie, maar het voelt allemaal intens op Metroid. De angst is niet Super Metroid, maar dit is een spel dat de hele tijd draait. setting van deze game Hoe dan ook, het ontzag doet de serie eer aan, en het is zeker het bekijken waard “.

De mensen van Eurogamer beschreven het als een “stijlvolle en visueel luxueuze terugkeer naar 2D Metroid”:

“Dit is een moderne Metroid, een 2D-actie-avonturenspel geleverd met de vaardigheid van drie, maar het behoudt de behendigheid en het evenwicht die deze serie altijd hebben gekenmerkt, en heeft het onderscheiden van zijn vele imitators. Nogmaals juist, en wat een verwonder je om eraan herinnerd te worden hoe speciaal Metroid is.” En ik ben blij te kunnen zeggen dat het wachten op de een of andere manier de moeite waard is geweest.”

Uiteindelijk gaf IGN het een 9/10:

“Hoewel het de nieuwste in een decennia-oude serie is, heeft Dread genoeg slimme innovatie om de vertrouwdheid van de game in evenwicht te brengen. De wereldberoemde mix van uitdagende puzzels, hardere eindbaasgevechten, steeds evoluerende verkenningsopties en ingewikkeld levelontwerp dat het kenmerkt Modern games zoals Hollow en Ori hebben een beginpunt: het is Metroid. Ik ben dol op deze games, maar het Metroid-team, nu een mix van oude en nieuwe ontwikkelaars, heeft laten zien dat ze weten hoe ze het beter kunnen doen.”

Metroid Dread wordt op 8 oktober gelanceerd samen met een glanzend nieuw Nintendo Switch OLED-model. Het zal beschikbaar zijn voor aankoop, hetzij digitaal in de Switch eShop of fysiek in de detailhandel. Wil je het spel vrijdag spelen? Laat het ons weten in de reacties.

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, we mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Gelieve te lezen FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

READ  Falcon and Winter Soldier set photo onthult verrassende wending van een superschurk
Written By
More from Lesley Curry

Geplande meldingen van Google Clock zijn voor sommige gebruikers uitgeschakeld

Het lijkt erop dat voor veel mensen de geplande alarmfunctie van Google...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *