Rovers uit Hyderabad werden op de camera betrapt op het stelen van contant geld, juwelen uit het huis van de makelaar. Bekijk video

Rovers uit Hyderabad werden op de camera betrapt op het stelen van contant geld, juwelen uit het huis van de makelaar.  Bekijk video

Zondagavond werd er een overval gemeld in Kushaiguda, Hyderabad. De camerabeelden op Twitter toonden overvallers die koffers droegen op een kruispunt, naar verluidt ook sieraden en contant geld. Netizens hebben de video online gedeeld.

Het huis was toevallig dat van makelaar Narasimha Reddy, die met zijn gezin weg was om de huwelijksreceptie van zijn zoon bij te wonen. De politie onderzoekt de zaak nog steeds.

Huis van makelaar beroofd, verdachten bedienden en wachter

Makelaar Narasimha Reddy, die in Sainikpuri, Hyderabad woont, was weg geweest met zijn familie naar de huwelijksreceptie van zijn zoon. Bij terugkomst in het huis troffen ze kostbaarheden, juwelen en contant geld aan.

De makelaar heeft hierover een klacht ingediend bij het politiebureau van Kushaiguda. Er zijn ook camerabeelden van de straat op internet die de boosdoeners laten zien die ’s nachts weglopen met geld en sieraden in koffers en tassen. Het incident vond plaats op zondagavond 2 augustus om 19:52 uur volgens de camerabeelden.

YouTube

Naar verluidt heeft de overval geresulteerd in de diefstal van kostbaarheden ter waarde van Rs 2 crore. De politie heeft ook een. tweewieler achtergelaten door de overvallers op 2 kilometer afstand van het huis. De bedienden en de wachter worden ook verdacht in de zaak omdat ze sinds de gebeurtenis niet zijn gevonden.

De politie is nog steeds op zoek naar de verdachten en verzamelt bewijs. IBTimes nam contact op met de Kushaiguda-politie voor informatie, het artikel zal worden bijgewerkt zodra hun antwoord is ontvangen.

READ  Het lijkt erop dat de release van de nieuwe platforms door de Master Chief wordt gepest

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *