Wanneer komt de weergave terug met nieuwe afleveringen?

Wanneer komt de weergave terug met nieuwe afleveringen?

Na een ongekende paar maanden van virtuele afleveringen, Het uitzicht gaat officieel zijn zomerstop in 2020 in. Vandaag, maandag 3 augustus, Het uitzicht zal uit de lucht zijn om zijn co-hosts en crew wat broodnodige vrije tijd te geven voor de première van seizoen 24 in september – en nog belangrijker, de presidentsverkiezingen van 2020. God weet dat ze het nodig hebben.

Als je bent blijven afstemmen Het uitzicht naarmate de show overging van reguliere uitzendingen naar gedeeltelijke studio-opnames naar volledig afgelegen afleveringen, heb je waarschijnlijk wat vragen over de zomerstop van de show. Is Het uitzicht op zomer pauze 2020? Deed Het uitzicht geannuleerd worden? Hier is alles wat u moet weten, en nog wat!

HET UITZICHT GEANNULEERD 2020: DEED HET UITZICHT GEANNULEERD WORDEN?

Fret niet: Het uitzicht is niet geannuleerd. Op vrijdag 31 juli Het uitzicht uitgezonden zijn laatste aflevering van seizoen 23, en voor de volgende maand zullen kijkers hun ochtenden moeten doorbrengen zonder Meghan McCain, Whoopi Goldberg, Joy Behar en Sunny Hostin. Maar maak je geen zorgen, de show komt zeker in de herfst terug!

IS HET UITZICHT OP ZOMER HIATUS 2020?

Ja, Het uitzichtHet zomeronderbreking van 2020 begint officieel, maandag 3 augustus, en loopt de komende vijf weken.

IS HET UITZICHT OP VANDAAG? HET UITZICHT HIATUS-SCHEMA

Deze is iets meer verwarrend. Technisch gezien, Het uitzicht zal nog steeds aanstaan ​​tijdens zijn reguliere tijdslot (maandag tot en met vrijdag om 11 / 10c), maar ABC zal elke dag re-runs uitzenden tot de liveshow in september terugkeert. Deze herhaalde afleveringen bevatten interviews met Dr. Jill Biden, Amy Schumer, voormalig National Security Advisor John Bolton, nicht van president Trump Mary Trump en meer gasten van seizoen 23, dus als je een aflevering hebt gemist terwijl deze live werd uitgezonden, zorg dan dat je afstemt op voor de re-run.

READ  Uma Bharti woont Ayodhya Ram Temple Event bij nadat hij heeft gezegd dat hij wegblijft

WANNEER DOET HET UITZICHT TERUG IN 2020? HET UITZICHT SEIZOEN 24 PREMIERE DATUM?

Het uitzicht keert terug voor de première van seizoen 24 op dinsdag 8 september 2020, de dag na Labor Day.

IS MEGHAN MCCAIN VERLATEN HET UITZICHT?

Vanaf nu wordt verwacht dat Meghan McCain zal terugkeren Het uitzicht Seizoen 24 naast haar drie co-hosts.

McCain is momenteel echter zwanger en dat zal ze waarschijnlijk zijn met ouderschapsverlof gaan ergens in de herfst. De co-host heeft niet veel details over haar zwangerschap bekendgemaakt, maar op 15 juli heeft ze antwoordde op een tweet over Kevin Hart’s zwangere vrouw en schreef dat “3e trimester knoestig is.” Ik ben geen wetenschapper, maar als McCain’s derde trimester in juli (of zelfs eerder) begon, is het logisch dat ze ergens tussen nu en oktober zal bevallen, wat betekent dat ze vrij zou kunnen zijn Het uitzicht tot na de presidentsverkiezingen.

Waar te streamen Het uitzicht

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *