RTX midi-trailer vrijgegeven voor Xbox Series X.

Exclusief op de aankomende Xbox van Bloober Team De Gemiddelde Gepland voor release later deze maand, heeft de ontwikkelaar een geheel nieuwe trailer uitgebracht met het gebruik van GeForce RTX-technologie door de game. De meeste Xbox Series X | -games worden uitgebracht S ook op Xbox One, Gemiddelde Het zal alleen beschikbaar zijn op de volgende generatie platforms van Microsoft. De nieuwe trailer van de game geeft kijkers absoluut een idee waarom dit zo is, met verbazingwekkend gebruik van Raytracing en geweldige graphics. Fans van het horrorgenre en survival zullen deze game zeker willen zien terwijl deze uitkomt!

De nieuwe trailer is hieronder opgenomen.

De reflecties in de trailer hierboven laten zien wat de volgende generatie controllers naar de tafel kunnen brengen! Van de manier waarop licht van muren en vloeren weerkaatst, tot reflecties door glazen kisten en fotolijsten, er is een ongelooflijk gevoel van sfeer in de korte trailer. Hoewel de technologische sprong van de vorige consolegeneratie naar de nieuwe generatie niet zo belangrijk is als eerdere generatiewisselingen, moet raytracing een enorm verschil maken in de manier waarop ontwikkelaars een wereld tot leven kunnen brengen in hun games.

Natuurlijk hebben survival- en horrorspellen altijd uitblinkt in het opbouwen van spanning door het gebruik van de atmosfeer. Eerdere Bloober Team-games hebben precies dat gedaan met minder indrukwekkende beelden, dus het zal interessant zijn om te zien wat voor verschil de kracht van Xbox Series X zal maken | S. De ontwikkelaar is duidelijk op zoek naar manieren om echt te profiteren van het potentieel van de console. In zekere zin maakt dat Gemiddelde De eerste echte console-exclusief!

READ  De meest onderschatte nieuwe functie van PS5 en Xbox Series X is een game-wisselaar

Voor degenen die Bloober Team niet kennen, heeft de ontwikkelaar eerder gewerkt aan games zoals Lagen van angstEn de VoormanEn en Blair Witch. De in Polen gevestigde studio heeft duidelijk een talent voor het maken van angstaanjagende games, Gemiddelde Het lijkt erop dat hij geen uitzondering zal zijn. Of de game al dan niet een ervaring kan bieden die de erfenis van de studio eer aan doet, valt nog te bezien!

Gemiddelde Gepland om exclusief te verschijnen voor Xbox Series X | S en pc op 28 januari. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over de game hier bekijken.

Wat denk je over De GemiddeldeDe nieuwe RTX-trailer? Ben je een fan van eerdere releases van Bloober Team? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

Written By
More from Vanessa Hale

Resident Evil 7 kan een Xbox Series X- en PS5-upgrade krijgen

Het lijkt erop dat Resident Evil Village niet de enige titel is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *