Acteurs van Grand Theft Auto V herscheppen de scène van “Lamar Roasts Franklin”

Grand Theft Auto VBeschikbaar op twee generaties platform, nu met de release van PlayStation 5 en Xbox Series X / S onderweg, Death Refuses. De nieuwste bijdrage van de game aan de online tijdgeest is de korte scène waarin het bijpersonage Lamar Davis hoofdrolspeler Franklin Clinton vervormt, die de basis is geworden voor een enorm populaire Mim.

Vanmorgen heeft PlayStation Haven een video geüpload naar YouTube Zwarte Jezus Superster Gerald “Slink” Johnson en Shawn Fontino spelen opnieuw hun rol als Lamar en Franklin.

(Dit is het gedeelte waar ik stem geef aan niet-sprekers NSFW De waarschuwing die het meest vergezeld gaat Grand Theft Auto Screenshots. Scènes worden gewaardeerd.)

Niemand weet hoe hij je kwaad kan doen zoals vrienden en familie.

Hoewel dit het logische eindpunt was voor het coördineren van de grap, hebben modelruil-offs en soms amateurstemacteren iedereen vervangen van Lamar Kermit de Kikker naar mij Yakuza De hoofdpersoon, Kazuma Kerio De afgelopen maanden. Nogmaals, veel van deze video’s NSFW, Maar er is iets Spongebob Squarepants Zegt “yee yee-ass haircut” die wil kijken.

Het is moeilijk om één belangrijk detail of moment aan te wijzen waardoor deze scène een snaar raakte bij makers en publiek online. Alles is grappig, Wat een enorm pluspunt is, maar Lamar overtreft de bijna lyrische hype met lyrische belediging die ook helpt. Persoonlijk kijk ik altijd uit naar “wat?” Uiteindelijk, vooral wanneer Lamar is vervangen door een misplaatst persoon zoals Darth Vader of Sneeuwwitje.

Ongeacht het geval, we hebben tenminste iets anders dat ons afleidt van Hell World.

READ  Wat Windows 10X gaat betekenen voor Microsoft Hardware in 2021
Written By
More from Lesley Curry

PS5-fans maken zich grote zorgen over de opmerkingen van Ubisoft over de achterwaartse compatibiliteit van PS4

Er is vandaag een achtbaan gaande op sociale media en enthousiaste forums,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *