Sailing Era wordt op 20 juli gelanceerd voor PS5, PS4 en Switch

Sailing Era wordt op 20 juli gelanceerd voor PS5, PS4 en Switch

PlayStation 5-, PlayStation 4- en Switch-versies van deze zeilsimulatie-RPG De leeftijd van zeilen Uitgever Bilibili en ontwikkelaar GY Games hebben 20 juli aangekondigd voor $ 24,99. Het is nu beschikbaar in regio’s waar het al 20 juli is.

De leeftijd van zeilen Het werd voor het eerst gelanceerd voor pc via stoom En Epische spellen winkel Op 11 januari.

Hier is een overzicht van de game op de winkelpagina’s:

op

Elke excursie is een ‘zeilen en verder’ excursie De leeftijd van zeilen! Navigeer door uw vloot en zeil voor uw plezier; een bedrijf runnen een romantische ontmoeting in een taverne; vang de piraten in het midden van een veldslag; Verken het binnenland op zoek naar schatten… Ervaar de vreemde cultuur, doe nieuwe ontdekkingen en zeil ver weg!

Het verhaal speelt zich af tijdens het tijdperk van grote geografische ontdekkingen in de vijftiende tot zeventiende eeuw. De wereld is verbonden door zeeroutes, wat leidt tot een toename van oceaanonderzoek.

Elke jonge navigator van deze leeftijd droomt van zijn eigen schip om vrij over de oceaan te zeilen. Sommigen proberen hun lot te veranderen, anderen hopen geschiedenis te schrijven.

Zeilsimulator: geconfronteerd met ruwe golven

Kaart op ware wereldschaal en zeer gedetailleerde recreatie van oceanen, land, moessonstromen en weersveranderingen vormen een enorme zeewereld. Neem het op tegen plotselinge weersveranderingen, onverwachte winden, gezonken schatten, aanvallen van piraten en de aantrekkingskracht van gevaar. En beleef een nieuwe en spannende reis over de oceaan.

Port Adventures: wereldwijde vrijhandel

Bijna 200 unieke havens vol exotische lokale cultuur om te ervaren. In de havens kun je bevoorraden, handelen, commissies aannemen, matrozen rekruteren, investeren en vele andere activiteiten ondernemen. Je kunt zelfs een expeditieteam vormen om het binnenland te verkennen!

Prijzen fluctueren met de situatie in de havens, wat zich uiteindelijk vertaalt in hogere winsten. Bevorder havenontwikkeling door middel van handel en commissies om de verscheidenheid aan beschikbare goederen, items en premium schepen te vergroten.

Maak kennis met de avonturiers: bouw de sterkste vloot

Je neemt de levens over van vier kapiteins met unieke achtergronden. Meer dan 30 opmerkelijke personen zoals Britse wetenschappers, legendarische piraten, Joodse kooplieden en Japanse ronins wachten om gerekruteerd te worden. Gebruik ze verstandig om het beste in hen naar boven te halen.

Zelfs helden hebben betrouwbare metgezellen nodig! Help ze groeien, ontgrendel nieuwe eigenschappen en verbeter basisvaardigheden voor een breder scala aan strategieën die beschikbaar zijn om alle uitdagingen met gemak aan te gaan.

Pas je schip aan: beleef spannende zeeslagen

Meer dan tien beroemde schepen uit de geschiedenis zijn getrouw nagebouwd. Verzamel beroemde schepen zoals de Caravel en Galleon of pas je eigen unieke schip aan.

Gebruik in een zeeslag de wind om afstand te creëren en de positie van je kanonnen te veranderen, en laat vervolgens een regen van vuur op je vijanden los; Of doe het tegenovergestelde en geniet van de spanning van zwaardvechten.

Verken vrij: stapel schatten op

Historische ruïnes, gezonken schepen, piratenschat… De volle zee zit vol geheimen. Verken onbekende en mysterieuze schatten, ontdek oude beschavingen en verken vrijelijk alle uithoeken van de wereld!

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  Modern Warfare 2-spelers kiezen al partij in de strijd met aim assist

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *