Saints Row-ontwikkelaar ‘houdt zich niet in’ na herstart van speling

Saints Row-ontwikkelaar Volition heeft verklaard dat hij “deze game niet tegenhoudt” nadat een deel van de fans van de serie teleurgesteld was over de nieuw aangekondigde reboot-trend.

Het officiële Saints Row Twitter-account heeft gereageerd op verschillende belangrijke berichten sinds de reboot werd onthuld tijdens de openingsavond van Gamescom. Als reactie op een gebruiker die zei dat het voelt “alsof ik mijn tijd heb verspild met het verdedigen van jullie”, Het officiële account zei: “We houden deze game niet tegen. We hebben het, het is nieuw en het is een schokkende reactie op een reboot als geen ander.”

Will bood zich aan Verschillende soortgelijke reacties Op het Saints Row Twitter-account, Geconfronteerd met veel gefrustreerde fans. Sommige van deze reacties waren ook verrassend grof; Beschuldigd van het maken van de kunststijl van het spel zoals Fortnite“We denken niet dat je weet hoe Fortnite is, maar je kent jezelf wel”, zei Volition.

Het Saints Row-account leverde hier ook verschillende reacties op “Voer opnieuw opstarten uit zoals niemand eerder opnieuw heeft opgestart”, Dat is een beetje vreemd om te zeggen, aangezien Volition ook de lineaire FPS Red Faction opnieuw heeft opgestart als een third-person open-wereldgame met realistische op fysica gebaseerde vernietiging. Saints Row voelt zeker niet als een vertrek; Onze preview geeft aan dat het eigenlijk vergelijkbaar is met Saints Row The Third.

Onder de reacties bevinden zich ook enkele weetjes die helpen bij het verduidelijken van enkele van de vragen van de fans. Het paarse thema van de serie is uit het logo verwijderd “Omdat je aan het begin van dit spel nog geen heilige was.” Opnieuw opstarten komt ook aan bod aanpasbare auto’s, Naast Pas een “beter” personage aan.

READ  Twitter schrapt 'meester', 'slaaf' van zijn algoritmen

Het is veilig om te zeggen dat de reactie op de reboot van trouwe fans van de serie niet overal even gelukkig was. De officiële trailer op Saints Row YouTube-kanaal Er zijn momenteel 21.000 likes, vergeleken met 15.000. De meest populaire opmerkingen zijn ook negatief van aard; De opmerking die simpelweg de Godfather-meme “Kijk hoe ze mijn zoon hebben afgeslacht” vermeldt, heeft op het moment van schrijven 121 likes.

Lees voor meer informatie over de onthulling van Saints Row’s reboot op Gamescom 2021 en bekijk elk paasei in de trailer.

Matt Purslow is een nieuws- en entertainmentschrijver voor IGN UK.

Written By
More from Aubrey Mason

Stadia Pro-games aangekondigd voor oktober

Het is bijna de eerste van de maand en dat betekent nieuwe...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *