Samsung’s Android 12-bèta komt eraan, dus waarom zijn we niet enthousiast?

Samsung brengt binnenkort One UI 4.0 beta uit, zodat de toestellen van het merk voor het eerst kunnen proeven van Android 12, de verwachting is dat alleen de betaversie niet meer beschikbaar zal zijn voor Nederlanders en Belgen. Het blijft dus wachten op de stabiele update.

Samsung One UI 4.0

Er komt een UI 4.0-bèta aan. Samsung past zijn softwareschil aan naar Android 12 verbeteringen, het doel is dat enthousiaste gebruikers eerst de software starten zodat bugs verholpen kunnen worden voor de stabiele versie

gebruiker aan Samsung-forum Hij beweert voorkennis te hebben vanwege zijn baan en stelt dat medio september een bètaversie van One UI 4.0 wordt verwacht, eerst voor de S21-serie. helpen Om deze informatie te bevestigen werkt Samsung in Zuid-Korea aan een nieuwe versie van One UI voor de S21-serie. Deze software heeft versienummer “G991NKSU3ZUHE” en “Z” onthullen Dit is een bètaprogramma.

Samsung Galaxy S21

Niet in Nederland

Helaas kun je er als S21-gebruiker niet op rekenen dat je volgende maand Android 12 en One UI 4.0 kunt testen. Samsung bracht jarenlang geen bètaversies van zijn telefoons in Nederland uit. In buurlanden zoals Duitsland en het Verenigd Koninkrijk kunt u het testprogramma downloaden.

Op zich is het niet verwonderlijk dat Nederlandse gebruikers niet kunnen testen, want dit zien we vaak bij Chinese smartphonemerken. Fabrikanten als OPPO en Xiaomi brengen hun bètaversie uit in het thuisland. Dit beleid verschilt per OnePlus, dat wereldwijd een open bèta uitbrengt voor de nieuwe versie van OxygenOS. Samsung is echter waarschijnlijk een van de eerste fabrikanten die de stabiele Android 12-update gereed heeft, ook al hebben we de bèta in Nederland overgeslagen.

READ  Italië en Portugal zijn de meest populaire bestemmingen voor deze herfstvakantie

Een screenshot van 4.0 UI

Dit is niet de eerste keer dat informatie over One UI 4.0 is verschenen, er zouden screenshots van de shell van het programma zijn getoond en eerder waren er berichten over een vroege start van de bètaversie. Wat opviel in de screenshots was dat Samsung een eigen interpretatie creëerde van de Google-materialen die het ontwerpt. Wil je meer weten over wat je kunt verwachten van vacatures? Hier lees je alles over de nieuwigheden van Android 12.

Samsung's Android 12-bèta komt eraan, dus waarom zijn we niet enthousiast?
gelekte beelden

Op de hoogte blijven van het laatste Android 12-nieuws? dan downloaden Onze Android-app en volg ons op Telegram werkgelegenheid Twitter. Bekijk ook onze nieuwe AW-community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

More from Madison Garrett

LIVE: Paralympische Spelen Tokyo – Kiwi’s op de eerste dag van de Spelen

Michael Bradley / Getty Images Nieuw-Zeelandse fietsers, van links, Stephen Hills, Sarah...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *