Sam en Max VR-game van voormalige LucasArts-ontwikkelaars wordt volgende maand uitgebrachtصدر

Het is lang geleden dat de wereld een nieuwe Sam en Max-game had, die voor altijd een van de beste avonturengames ooit zal zijn, dus verheug je op het schokkende nieuws dat het duo volgende maand een nieuw avontuur krijgt – en deze keer is het tijd. bij VR.

Sam en Max: Deze keer is het virtueel! Het werd eind vorig jaar onthuld en heeft nu een releasedatum van 8 juli als een exclusieve, tijdelijke versie van de Oculus Quest, geprijsd op $ 29,99. Het zal later dit jaar verschijnen op Steam VR en Viveport Infinity, voordat het begin 2022 op PlayStation VR verschijnt. Er is ook een nieuwe trailer, die laat zien wat een educatief “escape room” -gebied lijkt te zijn, waar de speler doorheen moet navigeren terwijl hij ontvangt ” behulpzaam advies” van Sam en Max – compleet met het oneerbiedige gevoel voor humor van het duo.

Wat betreft de belangrijke vraag dan: waarom zou het je iets kunnen schelen, aangezien het duidelijk niet is gemaakt door LucasArts (Sam en Max Hit The Road) of Telltale (seizoenen 1-3)? Welnu, ontwikkelaar Happy Giant is opgericht door LucasArts-veteranen, waaronder Mike Levine – die aan de originele klassieker Hit The Road heeft gewerkt. Bovendien zijn maker Sam en Max Steve Purcell een consultant in alle delen van het spel – en zullen ze ook een personage inspreken.

Het is zeker een veelbelovende tijd om fan te zijn van Sam en Max, want met deze nieuwe VR-game – de eerste nieuwe game in de serie in meer dan tien jaar – werd afgelopen december een geheel nieuwe versie van Telltale’s Sam and Max: Save The World uitgebracht. . Remasters van Beyond Time And Space en The Devil’s Playhouse zouden binnenkort moeten volgen, en wie weet – misschien krijgen we ook een nieuwe niet-VR-game.

Sam en Max: Deze keer is het virtueel! Het is niet de enige VR-avonturengame gemaakt door voormalige LucasArts-veteranen, want Psychonauts in the Rhombus of Ruin debuteerde in 2018 als een prequel op Psychonauts 2 – die in augustus uitkomt. Als je nog geen VR-games hebt gespeeld die je mist, zijn er een aantal echt waardevolle en unieke VR-ervaringen.

READ  Wizards of the Coast maakt GI Joe met een groot budget

{“Scheme”: {“page”: {“content”: {“title”: “Sam and Max VR-game van voormalige LucasArts-ontwikkelaars komt volgende maand uit”, “type”: “news”}”, “user”: {” loginstatus: fout}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Hier is Doom op een gewone SEGA Genesis
In 1994 Doom werd geport naar de SEGA 32X, een stuk hardware...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *