De volgende patch van Overwatch 2 zet de traditie van Nerfing Genji . voort

Cyber ​​Genji staat in een donkere kamer.

“Dragon en ik zijn dol op.” – Genji (waarschijnlijk)
afbeelding: Sneeuwstorm

Tijdens het Halloween-weekend kondigde Blizzard aan dat het krachtverlies vijf had bereikt Monitor 2 Heroes vooruitlopend op de update van seizoen 2 die eerder gepland was voor december.

in Laatste official op zijn site Monitor 2 forumEn de Let op en kijk Community Manager Andy Belford heeft aangekondigd dat vijf kampioenen op 15 november minder beloningen zullen ontvangen voor hun heroïsche trucs. Ze eten Gremlin de Fa, het hackermeisje Sombra en de harige tovenaar Kiriko.

Vóór deze nerfs was het Monitor 2 Mannen team, in Op 13 oktober op Blog, dat er tot het tweede competitieve seizoen geen wijzigingen zullen worden aangebracht in de personages. In de post merkt Blizzard op dat hoewel sommige helden beter presteren dan andere, “er geen algemeen vermogensniveau voor de held is dat ver van onze doelen verwijderd is.” De enige uitzondering op dat moment was Zarya’s nieuwe mogelijkheid om te kiezen waar elk van de deeltjesbarrières moet worden geplaatst, waarvan het team zei dat ze de “potentiële veranderingen volgend seizoen” nauwlettend in de gaten zullen houden.

Lees verder: Monitor 2: Genji is nu misschien best goed, Blizzard

Dit is echter nu Monitor 2 geen last meer van DDoS-aanvallen En de Corrupte downloadtijdenen zijn Volledige lijst met speelbare personagesBlizzard besloot echter al vroeg een aantal verlagingen door te voeren voor de vijf bovengenoemde helden om “enkele tactische aanpassingen” aan het spel te brengen. Dit zijn de waarschuwingen voor deze helden:

Genji

  • Maximum ammo reduced from 30 to 24
  • Shuriken damage reduced from 29 to 27

Zarya

  • Barrier duration reduced from 2.5 to 2 seconds
  • Barrier cooldown increased from 10 to 11 seconds

D.Va

  • Fusion Cannon spread increased from 3.5 to 3.75
  • Boosters impact damage reduced from 25 to 15

Sombra

  • Hack ability lockout duration reduced from 1.75 to 1.5 seconds
  • Hacked enemies are no longer valid targets for hacking for the duration of the effect
  • Hacked damage multiplier reduced from 40 to 25%

Kiriko

  • Swift Step invulnerability duration reduced from 0.4 to 0.25 seconds

Overall, these nerfs aren’t detrimental to the way each of these heroes play, but it will make them a little less deadly in Overwatch 2’s 5v5 matches compared to how they’re playing now. So if you’re wanting to get some more W’s under your belt with these heroes before they get hit with Kryptonite, now’s the time.

Read More: Teams en verovering: effectief omgaan met Overwatch seizoen 1-uitdagingen

Belford schreef: “Ons huidige doel is om deze wijzigingen te publiceren in een komende update op 15 november 2022. Als dit plan verandert, zullen we ervoor zorgen dat u hier op de hoogte wordt gebracht.” “Voor degenen die een voorproefje willen van hoe deze veranderingen zullen uitpakken, bekijk de Overwatch League Play-offs op 30 oktober.”

READ  Nintendo maakt gebruik van Fortnite fittie Apple en Epic-games
Written By
More from Aubrey Mason
Amit Shah Tweets die hij positief heeft getest op coronavirus, in het ziekenhuis opgenomen
Coronavirus Updates: India heeft vandaag meer dan 17 lakh gevallen van COVID-19...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *