Samsung Galaxy A42 5G Android 11-update is nu beschikbaar in Nederland

Samsung heeft een Android 11-update uitgebracht voor de Galaxy A42 5G. De betaalbare smartphone is (eindelijk) uitgerust met de nieuwste versie van Android.

Lees verder na de aankondiging.

Samsung Galaxy A42 Android 11-update is uitgebracht

Samsung bracht vorig jaar de Galaxy A42 5G met Android 10 uit en stelt nu de Android 11-update beschikbaar voor de telefoon. De grote software-upgrade is nu in Nederland te downloaden en brengt de nieuwste versie van Android – en alle bijbehorende innovaties – naar het toestel. De update bevat ook de Android-beveiligingsupdate vanaf februari 2021.

Heb jij een Samsung Galaxy A42? Daarna ontvang je automatisch een melding als je de Android 11 update kunt downloaden, het is ook mogelijk om zelf te checken of de nieuwe versie beschikbaar is. Open hiervoor de instellingen, ga naar “software-update” en klik op “downloaden en installeren”. De update zou dan op het scherm moeten verschijnen.

Er zijn allerlei handige verbeteringen in Android 11. Zo wordt het software-ontwerp verwerkt, krijg je nieuwe privacy-opties en is de camera-app verbeterd. U kunt ook chatballonnen starten. Meer weten over de Android-versie? Bekijk onze uitgebreide Android 11-recensie. Heb je een andere smartphone? Kijk dan eens in het Android 11 update overzicht om te zien of je (binnenkort) kunt updaten.

Meer dan de Samsung Galaxy A42 5G

Galaxy A42 5G is de opvolger van de populaire Galaxy A41 van vorig jaar. De smartphone heeft een groter scherm, snellere hardware en een betere batterijduur dan zijn voorganger. Het heeft ook 5G-ondersteuning, waardoor u klaar bent voor de toekomst. 5G is al beschikbaar in Nederland, maar de echte snelheidsverbeteringen komen pas volgend jaar.

READ  Windows 10 krijgt een populaire functie van iPhones

In onze Samsung Galaxy A42 5G review lees je meer over de telefoon terwijl we de belangrijkste plus- en minpunten bespreken. Later deze week zal Samsung waarschijnlijk de Galaxy A52 en A72 aankondigen, die de populaire Galaxy A51 en A71 zullen opvolgen.

Vind de beste deal voor de Samsung Galaxy A42 5G

Laatste nieuws over Samsung:

More from Madison Garrett

Tekken 7 promoot een nieuwe DLC-jager

Tekken 7 Ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe trailer...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *