Samsung Galaxy A51 ontvangt One UI 3.1-beveiligingsupdate en april

Samsung’s Galaxy A51 is de volgende telefoon die kan rekenen op de One UI 3.1-update. De telefoon ontvangt de update nu in Nederland en België samen met de beveiligingsupdate van april.

Samsung Galaxy A51 krijgt één gebruikersinterface 3.1

De Samsung Galaxy A51 ontving in februari de Android 11-update via Samsung’s One UI 3.0-softwarecover en nu is de nieuwe One UI 3.1-software van de populaire telefoon klaar om te downloaden. Hierdoor kunnen A51-bezitters profiteren van nieuwe functies zoals de gum in de Gallery-app waarmee je ongewenste objecten uit de afbeelding kunt verwijderen, het nieuwe Eye Comfort Shield dat het blauwe licht automatisch aanpast aan het tijdstip van de dag en een nieuwe privéshare waar je er hier alles over kunt lezen. Ze kunnen ook een mooie achtergrond instellen voor de contacten, die u zult zien wanneer u een oproep ontvangt van die persoon.

Eye Comfort Shield One UI 3.1.1

In One UI 3.1 is ook Single Take verbeterd, de functie waarmee je met één klik op de knop een aantal stilstaande en bewegende foto’s kunt maken. Bovendien zijn de kalender, SmartThings en autofocus door aanraking verbeterd en is opname met meerdere microfoons toegevoegd. Met Multi Mic Recording kun je tegelijkertijd audio opnemen via je telefoon en een Bluetooth-apparaat, zoals Galaxy Buds Pro.

Samsung zal zijn Galaxy-telefoons minimaal vier jaar na de lancering voorzien van beveiligingsupdates en maximaal drie jaar updates voor de nieuwe Android-versie. Samsung loopt momenteel voorop met zijn updatebeleid.

Samsung Galaxy A51 ontvangt One UI 3.1-beveiligingsupdate en april

Contactbehang voor een contactpersoon

Download de update

Update met One UI 3.1 en beveiligingsupdate op Galaxy A51 wordt nu uitgevoerd via OTA-update. Je ontvangt automatisch een notificatie in de notificatiebalk van je telefoon. U kunt de update ook handmatig installeren door: Instellingen > systeem update > Download en installeer.

Wil je weten of jouw Samsung-toestel deze update ook ontvangt? Een overzicht vind je hier. Details over de nieuwe functies lees je in onze review van de Samsung Galaxy S21 Ultra en in dit artikel. Ontvang je de update op je Samsung-apparaat? Vertel het ons via dit e-mailadres (voeg een screenshot toe).

Bedankt voor het lieve advies, Patrick!

Samsung Galaxy A51

READ  Terugkeer van de Paasparade | brandende dichter
More from Madison Garrett
Michael Strahan over het 17-game reguliere seizoensschema van de NFL: ‘Tough deal’
Michael Strahan is er vrij zeker van hoe hij zich zou voelen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *