Samsung Galaxy A71 Android 13 (One UI 5.0) update is nu beschikbaar!

Samsung Het biedt dit jaar veel verrassingenEn de Trouw aan haar belofte. bedrijf Het heeft de stabiele Android 13-update al uitgebracht Voor verschillende mid-range telefoons en tablets eerder dan het oorspronkelijke schema. Nu rolt het Zuid-Koreaanse bedrijf de stabiele Android 13-update voor de Galaxy A71 eerder dan gepland uit in Europa.

De Android 13 bijwerken naar Galaxy A71 Het wordt geleverd met de firmwareversie A715FXXU8DVK1 in Polen. Het brengt One UI 5.0 en Beveiligingspatch van oktober 2022. De update wordt momenteel uitgerold in Polen en we verwachten dat deze binnen enkele dagen in andere Europese landen beschikbaar zal zijn. Andere landen kunnen de update voor het einde van volgende maand krijgen.

Als je de Galaxy A71 hebt en als je in Polen woont, kun je nu de Android 13-update naar je smartphone downloaden door naar de instellingen » systeem update en afluisteren Download en installeer. de nieuwe Het firmwarebestand bevindt zich ook in onze firmwaredatabasezodat u het via het handmatige proces kunt downloaden en flashen.

Samsung Galaxy A71 werd eind 2019 gelanceerd met Android 10 aan boord. Hij zij Android 11-update ontvangen Begin 2021 en Android 12-update begin 2022. One UI 5.0 gebaseerd op Android 13 is de nieuwste grote Android OS-update. In de toekomst krijgt het alleen beveiligingspatches.

SamsungGalaxy A71

READ  Windows 11 veroorzaakt prestatieproblemen voor sommige AMD Ryzen-processors
Written By
More from Lesley Curry
Google heeft een fout gemeld bij het voltooien van de Google Play-cadeaubontransactie
Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal……. Het originele verhaal (gepubliceerd op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *