Co-Optimus – Nieuws – Speel Xbox met PlayStation-controllers en meer met Brook Wingman XB 2, komt op 30 november

Eerder dit jaar hebben we a Brock Wingman XP, een accessoire waarmee PlayStation, Switch en andere controllers op Xbox-consoles kunnen worden gebruikt. na enkele maanden, beek Deze release volgt op 30 november met de Brook Wingman XB2. De nieuwe Wingman XB2 voegt verbeterde controllercompatibiliteit en extra turbomodi toe, waardoor het een opwindend accessoire is voor Xbox-gamers die consoles voor veel verschillende systemen bezitten.

Volgens Brook beschikt de Wingman XB 2 over:

De Wingman XB 2 Switch biedt gamers uitgebreide ondersteuning voor meer dan 125 controllers op alle belangrijke platforms en formaten, zodat gamers hun favoriete games op Xbox kunnen ervaren met hun favoriete controllers, waaronder joysticks, flightsticks en zelfs de populaire Taiko-drumcontroller. De Wingman XB 2 biedt ook ondersteuning voor Xbox One draadloze controllers en de Xbox Elite draadloze controller Series 2.

Naast ondersteuning voor elke Xbox-controller gemaakt van het origineel uitgebracht in 2001 tot de nieuwste Xbox Series X/S, beschikt de Wingman XB 2 over een turbofunctie met 5 niveaus, ultralage latentie en verbeterde stabiliteit, en de mogelijkheid om controllerknopconfiguraties opnieuw toe te wijzen . . Bovendien biedt het ook volledige pc-ondersteuning, wat zorgt voor betere compatibiliteit, een stabielere verbinding met X-input en draadloze ondersteuning.

Het doorbreken van de verschillen tussen de originele Wingman XB en Wingman XB 2 is niet erg eenvoudig – het product voelt eerder aan als een iteratieve verbetering dan als een compleet nieuw accessoire. Het ondersteunt nu Bluetooth-verbindingen met Bluetooth-compatibele Xbox-controllers, waaronder de Xbox Elite Series 2. Er zijn nu vijf niveaus van turbo, verbeterde compatibiliteit en verbeterde draadloze stabiliteit.

Brook Wingman XB 2 wordt waarschijnlijk de standaardaankoop voor Xbox-gamers die willen spelen met PlayStation, Switch en andere soorten consoles (waaronder de Astro City Mini- en Sega Mega Drive 2-consoles).

Wingman XB 2 wordt gelanceerd op woensdag 30 november. Lees er meer over op Brook-website Of pre-order voor $ 50 plus verzendkosten beek Of $ 45 plus verzendkosten Focus aanval. We zullen binnenkort een volledige beoordeling hebben!

READ  Voorraadupdates voor Xbox Series X UK en de nieuwste aanvulling van de Xbox Series S | Spellen | Vermaak
Written By
More from Vanessa Hale
Resident Evil Outrage Releasedatum: PS4, PS5, Xbox, pc en Switch
Wat is een bestand? Resident Evil Rage Releasedatum op pc en consoles?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *