Samsung Galaxy S20 Oktober-update komt nu in Nederland

Na de Galaxy S20 FE begint nu de rest van de Galaxy S20-serie van Samsung aan de oktober-update. Naast de nieuwste beveiligingspatch gebeuren er nog een paar andere dingen achter de schermen.

Galaxy S20 oktober 2021 update

Sinds een paar dagen rolt de update van oktober via Galaxy uit van Samsung. De Galaxy S21 is al gearriveerd, evenals de 5G-variant van de Galaxy S20 FE. En nu kunnen ook andere apparaten in de S20-serie worden ge├╝pdatet.

De update van 287 MB die nu kan worden gedownload, wordt geleverd met firmwareversie G98** XXUBDUI5. Na installatie zul je zien dat je apparaat de beveiligingspatch van oktober heeft. Deze bestaat uit zo’n 42 fixes voor het Android-besturingssysteem zelf, en 32 verbeteringen voor Samsung’s eigen software.

Verder vermeldt de changelog ook het punt dat tegelijkertijd belangrijk en zinloos is’De algemene stabiliteit van functies is verbeterdHet is natuurlijk belangrijk om verbeteringen aan te brengen aan de algemene stabiliteit van je telefoon. Maar aangezien er geen verdere beschrijving is, weten we niet precies wat er is verbeterd. Wellicht de nieuwe update-informatie die Samsung zal verstrekken bij updates vanaf Android 12 kan bij dit soort zaken natuurlijk meer duidelijkheid geven, maar daar heb jij nu natuurlijk niets mee te maken.

READ  Apple toont iPhone-bezitters in apps die zijn goedgekeurd door de Russische overheid | direct
More from Madison Garrett

Galaxy S21 wallpapers downloaden in Full HD en 4K

Verrijk je smartphone met een mooie achtergrond. Samsung Galaxy S21 wallpapers van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *