Toreros volledige gameplay, gids gastheer butler

Het kostte zes wedstrijden en een reis van 2049 mijl naar Indianapolis, maar Dollar zette zaterdag eindelijk zijn meest complete wedstrijd van het seizoen in elkaar, toen hij wegrende om Butler met 52-21 te verslaan in de Sellick Bowl.

Aanvallend was Toreros goed in balans en verzamelde hij 409 yards. Verdedigend keerde de Amerikaanse dollar in de tweede helft twee intercepties terug om te landen. Maar de grootste wedstrijd in de wedstrijd was die van speciale teams toen een treffer leidde tot een treffer.

“Het veranderde de regels van het spel”, zei US Dollar-coach Dale Lindsey telefonisch over de verboden weddenschap.

Hoewel het eindresultaat scheef was, stond Torriros in een 14-14 gelijkspel in de eerste helft vast tegen een team dat drie punten scoorde in hun eerste twee wedstrijden in de Major League Soccer.

Over zijn boodschap tijdens de pauze zei Lindsey: “Ik zei niets anders dan hardop praten met je kussens zodat we je kunnen horen. Als spelers mensen slaan, gebeuren er dingen.”

Op zijn eerste drive in de tweede helft liep Dollar richting het velddoel om 17-14 voor te staan. Na het volgende balbezit van Butler blokkeerde eerstejaars Logan Jing een trap. Chase Lyons haalde het terug bij Bulldogs ‘5 en in het volgende spel schoot Rael Hanson het gebouw binnen om de afdaling te beginnen.

Al snel volgde de nederlaag, want de Amerikaanse dollar (2-4, 2-1) scoorde 38 opeenvolgende punten. Dit was de negende overwinning op rij van Torriros op conferentietegenstander Butler (2-4, 0-3).

Misschien geniet niemand meer van de overwinning dan quarterback Mason Randall.

READ  Ik heb Cyberpunk 2077 niet gespeeld, maar het is mijn favoriete game van het jaar

De zesdejarige uit Menlo Park werd vorige week naar de bank gehaald nadat hij in zijn eerste vier wedstrijden slordig speelde. Hij arriveerde in de middag met twee touchdown passes voor zes onderscheppingen.

Bij het implementeren van een spelplan met korte worpen, voltooide Randall 24 van 29 passen voor 257 yards en drie TD’s. Hij haastte zich naar een score van 16 yards. Randall had geen bezwaar.

De Amerikaanse dollar leed niet onder de omzet terwijl hij in een vier werd gedwongen, evenals een verboden weddenschap.

“Ik vond dat hij heel goed speelde”, zei Lindsey over Randall. “Dat is min of meer wat ik van hem verwachtte.”

Dollar speelde zonder geblesseerd te raken bij de start van de running back Emilio Martinez. Toen ging de andere speler, Terence Smith, ten onder met een blessure.

Maar Toreros zwiepte de diepte op de achtergrond uit en sprintte 152 meter, met een gemiddelde van 4,8 meter per lading.

Senior Javon Sturns kreeg zijn eerste uitval van het seizoen en won 44 yards op acht optredens.

“Als je de bal goed beheert, zijn de spelers voorin over het algemeen fysiek”, zei Lindsey. “De aanvallende linie speelde goed.”

In de overwinning van vorige week op St. Thomas, overwon de Amerikaanse dollar twee onderscheppingsrendementen om te dalen. In Butler was het de beurt aan Toreros om de schoten naar huis te nemen.

Vroeg in het vierde kwartaal keerde Michael Hawkins een 24-yard slash pass terug voor TD die 38-14 maakte. Na twee series onderschepte Zamir Wallace een pass en gaf deze 53 yards terug om te scoren.

READ  Lakers 'Anthony Davis werd uitgesloten van wedstrijd 4 vanwege een belasting van het bovenbeen

De selectie van Wallace maakte drie rechte drives met onderscheppingen voor Toreros.

“Als ik gelijk heb, waren dit twee ballen ondersteboven (bezwaren kwamen terug voor resultaten). Ze waren om de hoek voor hen en ze renden als een hel”, zei Lindsey.

Norcross is een freelance schrijver.

het volgende

Drake in Toreros

Zaterdag: 14:00 uur in het Torero-stadion

More from Madison Garrett

Quake is zojuist beter geworden op PS5 en Xbox Series

Quake werd vorige maand 25 en dat vieren Bethesda en Id Software...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *