Samsung Galaxy S20, Z Flip 4 en Z Fold 4-serie ontvangen een nieuwe beveiligingsupdate

Samsung heeft een aantal nieuwe updates geïntroduceerd. Het gaat om beveiligingsupdates voor toestellen in de Galaxy S20-serie en de Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4 opvouwbare smartphones.

Gebruikers van Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra kunnen nu de beveiligingspatch van oktober 2022 downloaden.Dit is de nieuwste beveiligingspatch die enkele tientallen verbeteringen met zich meebrengt om smartphones beter te beschermen tegen kwaadwillenden. Uit gebruikersfeedback blijkt dat de update ook in Nederland te downloaden is.

Mensen die de Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4 gebruiken, kunnen ook een nieuwe update downloaden. Deze update brengt echter de beveiligingspatch van september 2022, een iets oudere versie. Opvouwbare smartphones krijgen echter een grote update (1,5 GB) die ook app-updates en stabiliteitsverbeteringen brengt. Gebruikers ontvangen een melding zodra ze de update kunnen downloaden. Houd er rekening mee dat updates meestal in fasen worden uitgerold, dus het kan even duren voordat iedereen de update ontvangt.

Over [droidapp]

READ  Samsung Galaxy S21-telefoons krijgen nu Android 13-update
More from Madison Garrett
Sovereign Syndicate is een RPG met tarot in plaats van dobbelstenen waarin je een alcoholische minotaurus kunt spelen
Sovereign Syndicate is een opkomende CRPG van de onafhankelijke studio Crimson Herring,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *