Shoarma Press lanceert “Download de app en krijg een gratis omslag” op nationale Shoarma-dag 15 oktober

Shoarma Press viert Nationale Shoarma-dag op 15 oktober met een nieuwe mobiele app met directe beloning. Klanten die de Shawarma Press-app downloaden, krijgen een gratis roll-aanbieding, waaronder de populaire Tex-Mex Press, Spicy Tandoori Press en Falafel Wrap.

De Mediterrane Fast Service Shoarma-app is de eerste in zijn soort in de Verenigde Staten

Shoarma Press gelanceerd "Download de app en ontvang een gratis dekking" Op Nationale Shoarmadag 15 oktoberIrving, Texas (RestaurantNews.com) Shoarma PersDe Shoarma-keten, de nummer 1 expresdienst van de mediterrane keuken, viert de Nationale Shoarma-dag op 15 oktober met de lancering van een nieuwe mobiele app met een directe beloning. De oprichters van Shawarma Press, Sawsan Aboplan en Dr. Ihab Sabry, hebben aangekondigd dat klanten die de app downloaden op platforms zoals Google Play of de App Store een gratis rolaanbieding ontvangen die kan worden ingewisseld door te bestellen via de app en op te halen bij een van de zes franchiselocaties in heel Texas, waaronder Arlington, Plano, San Antonio, Georgetown, Frisco, en het hoofdkantoor bevinden zich in Irving.

“We zijn verheugd om het eerste mediterrane shoarma-restaurant in de Verenigde Staten te zijn dat een app aanbiedt voor onze trouwe klanten”, aldus Aboplan. “Bij het bestellen en kopen via de app verdienen klanten beloningen voor toekomstige aankopen, inclusief, voor nieuwe gebruikers van de app, een directe beloning voor al onze covers op het menu.”

Shoarma verwijst naar de Midden-Oosterse traditie van het bereiden van dun gesneden rollen van volledig natuurlijke kip of premium rundvlees, gestapeld in kegelachtige vormen, en vervolgens langzaam geroosterd in de sappen op de verticale rotisserie. Aboplan merkte op dat klanten de favorieten zijn van shoarma met rundvlees en kip, traditionele falafel en originele “fusion”-aanbiedingen zoals Tandoori Press™ en Tex-Mex Press™ Shoarma’s.

Nationale Shoarma-dag viert een populair straatvoedsel dat zijn oorsprong vindt in Turkije sinds de 18e eeuw. Het is nu wereldwijd populair geworden en de verkoop in de Verenigde Staten schoot omhoog toen personages in een populaire film over superhelden zeiden dat ze honger hadden om shoarma te proberen nadat ze de wereld hadden gered.

READ  ATMA 2021-passen vrijgegeven, kijk hoe te downloaden

Naast heerlijke wraps staat de Shoarma Press bekend om zijn authentieke mediterrane gerechten en gezonde menu-aanbiedingen. De quick-service restaurants bieden innovatieve mediterrane gerechten, waaronder hummus, falafel, verse soepen, salades en gebak. Het menu weerspiegelt de toewijding van het merk aan het mediterrane dieet, consequent gerangschikt als ’s werelds gezondste dieet.

“We bieden voedzame, hart-gezonde opties waar onze gasten zich goed bij voelen”, zei Aboplan. “Onze wraps zijn gemaakt met volledig natuurlijke kip en premium rundvlees. We hebben ook een voedingscalculator op onze website om gasten te helpen die een specifiek of beperkt dieet volgen.”

Shoarma Press, opgericht in 2017, trekt klanten aan met overheerlijke menu-items en drukbezochte locaties zoals in Walmart-winkels. Met een gestage uitbreiding in Texas, zei Dr. Ihab Sabri dat er momenteel verschillende winkels in Kansas, Georgia en Florida in ontwikkeling zijn.

“De interesse in onze franchise is ongekend hoog, dus ons algemene plan is om in de komende vijf jaar bijna 100 restaurants te openen op zelfstandige locaties en binnen Walmart-winkels”, aldus Sabri.

Neem voor meer informatie of mediavragen contact op met het Shoarma Press Media-team op: [email protected]. Ga voor franchise-informatie naar: https://shoarmapressfranchise.com.

Shoarma Press gelanceerd "Download de app en ontvang een gratis dekking" Op Nationale Shoarmadag 15 oktober
Shoarma Press is de nummer 1 shoarma-franchise voor expressdiensten in het Middellandse Zeegebied in de Verenigde Staten met plannen om in de komende vijf jaar tot 100 locaties te openen.

Over Shoarma Press

Shawarma Restaurant biedt met trots een volledig nieuwe en authentieke mediterrane keuken, waarbij shoarma van kip en rundvlees wordt gefuseerd in een verscheidenheid aan wraps, kommen en gerechten, met extra zelfgemaakte nietjes zoals falafel, hummus en gebak. Shoarma Press biedt een gevarieerd menu vol met authentieke en gemengde smaken om een ​​breed scala aan smaken te bevredigen, van de conservatieven tot de avontuurlijken. Het bedrijf zet zich in voor zijn kernwaarden van maatschappelijke verantwoordelijkheid, integriteit, betrouwbaarheid en uitmuntendheid. Deze waarden strekken zich ook uit naar haar klanten en de gemeenschap. Samenwerken met lokale liefdadigheidsinstellingen om de honger van gezinnen te verlichten en iets terug te geven aan de gemeenschap, iets dat lokaal begon, maar op een dag wereldwijd zal uitbreiden.

READ  Signaal-aanwervingsapp na WhatsApp-controverse leidt tot meer downloads | Machtige 790 KFGO

Contact:
Shoarma Pers Media Team
[email protected]
877-776-0250

Written By
More from Eda Greene
Download de UPTET-toegangskaart hier via een directe link,
De 2021 UP Teacher Eligibility Test (UPTET 2021) toelatingskaarten zijn vrijgegeven. UPTET...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *