Samsung Galaxy S24 telefoonachtergronden

Samsung Galaxy S24 telefoonachtergronden

De geheel nieuwe Samsung Galaxy S24 ligt binnenkort in de winkels. Met de officiële wallpapers, die je hier kunt downloaden, krijg je een vleugje pionieren op je telefoon.

Lees meer na de aankondiging.

Download Samsung Galaxy S24-achtergronden

Android-fans kijken al een tijdje uit naar de aankondiging van de Samsung Galaxy S24, en deze week is het dan eindelijk zover. De Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra zijn geïntroduceerd en zullen binnenkort in de winkels verkrijgbaar zijn. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung wordt ook geleverd met nieuwe wallpapers, die je eenvoudig naar je smartphone kunt downloaden.

Er zijn in totaal 24 nieuwe wallpapers, waarvan je er hierboven drie kunt zien. de site Ytechb Alle achtergronden verzameld en In uw Google Drive-map Neerzetten.

Daar kunt u ze bekijken, de gewenste afbeeldingen downloaden en vervolgens op uw smartphone instellen. De wallpapers hebben een hoge resolutie en zien er daardoor mooi en scherp uit.

Nieuwe Samsung S24

De Samsung Galaxy S24, S24 Plus en S24 Ultra zijn de nieuwste vlaggenschiptelefoons van de fabrikant. Van buiten lijken ze op hun voorgangers, de Galaxy S23-serie, maar er is natuurlijk veel veranderd. De schermranden zijn dunner en perfect symmetrisch en alle toestellen hebben een plat scherm. Gebogen randen behoren tot het verleden.

De S24, het instapmodel, heeft een 6,2 inch scherm en de nieuwe Exynos 2400-chip. Deze processor is ook aanwezig in de Galaxy S24 Plus, die beschikt over een 6,7 inch scherm. Samsung richt zich vooral op kunstmatige intelligentie in de vorm van ‘Galaxy AI’. Dit zijn een aantal slimme softwarefuncties die op apparaten te vinden zijn.

READ  Reis in 1598 naar Schiedam met een nieuwe app
Samsung Galaxy S24-serie 1

Het laatste vlaggenschip van Samsung is de Galaxy S24 Ultra. De telefoon heeft een groter 6,8-inch scherm, een snellere Snapdragon 8 Gen 3-chip en betere drievoudige camera's. Verder beschikt de telefoon over een grote batterij van 5.000 mAh en een S-Pen: de pen waarmee je aantekeningen maakt.

Goed om te weten is dat de Samsung Galaxy S24 en S24 Plus € 50,- goedkoper zijn geworden ten opzichte van hun S23-voorgangers. U betaalt voor de reguliere S24 899 euroterwijl de Plus-versie 1149 euro Kosten. De S24 Ultra is daarentegen €50 duurder en krijgt voorrang 1449 euro vrij verkrijgbaar.

→ Samsung Galaxy S24 preview: slimme AI en stijlvolle hardware

Meer lezen over Samsung?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *