Watch Dogs Legion DLC heeft een speelbare, moderne Assassin’s Creed-huurmoordenaar

Bekijk Dogs Legion lanceert aan het einde van deze maand – die sloop een beetje, nietwaar? – en Ubisoft verlicht de sluier over wat er na de lancering naar de game komt. Natuurlijk is er een lading gratis en betaalde content onderweg, en de seizoenspas bevat iets dat de collectieve verbeelding van oude Assassin’s Creed-fans prikkelt: een speelbare, moderne huurmoordenaar.

Darcy is een lid van de Assassin-orde en zal speelbaar zijn als onderdeel van de Bloodline-verhaal-DLC. Naast Darcy introduceert de DLC ook drie andere speelbare personages: Aiden Pearce, de ‘iconische’ dingus die speelde in de eerste Watch Dogs, Wrench, uit Watch Dogs 2, en Mina, een origineel personage dat werd onderworpen aan transmenselijke experimenten en dat nu kan mind control NPC’s.

Lang geleden in de vroege dagen van Assassin’s Creed, voordat het einde van AC3 duidelijk maakte dat Ubisoft niet bijzonder geïnteresseerd was in het leveren van het meta-verhaal op de lange termijn, leek het erop dat de natuurlijke climax van AC een volledige game zou zijn die zich afspeelt in de moderne tijd. tijden met alle bouwklimmen, duiken op het dak van de historische inzendingen.

Het is nu duidelijk dat het onwaarschijnlijk is dat de moderne Assassin’s Creed zal plaatsvinden, maar hopelijk zal Darcy’s rol in Legion ons een voorproefje geven van wat er had kunnen zijn. En hey, het is niet de eerste keer dat we het hebben gezien Assassin’s Creed en Watch Dogs bestaan ​​in hetzelfde fictieve universum.

Naast de betaalde DLC komt er een hoop gratis content, te beginnen met online coöp op 3 december. Met die update kun je samen met vrienden vrij rondlopen voor vier spelers en nieuwe coöpmissies uitvoeren die zijn ontworpen voor twee. tot vier spelers, doe mee aan uitdagende Tactical Ops-missies in raid-stijl, of ga PvP voor acht spelers aan met Spiderbot Arena, wat eigenlijk alleen maar BattleBots is.

READ  Crash Bandicoot 4: Het is tijd voor de geplande pc-release van deze maand, alleen op Battle.net

De Watch Dogs Legion releasedatum is gepland voor 29 oktober. Bekijk onze nieuwe gameplay-preview van Watch Dogs Legion voor heel veel leuke details over wat je kunt verwachten.

Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *