Sanjay Dutt gezondheid: Bollywood-beroemdheden bidden om een ​​spoedig herstel

Sanjay Dutt gezondheid: Bollywood-beroemdheden bidden om een ​​spoedig herstel

Bollywood- en televisiesterren hebben gebeden voor het snelle herstel van Sanjay Dutt bij wie kanker is vastgesteld. De acteur zal naar verluidt voor behandeling naar de VS of Singapore gaan.

Sanjay Dutt.PR-hand-out

De 61-jarige werd onlangs opgenomen in het Lilavati-ziekenhuis in Mumbai en werd op maandag 10 augustus ontslagen. Gisteravond tweette hij echter dat hij een korte pauze nam van zijn werk voor een medische behandeling. Hij postte: “Ik neem een ​​korte pauze van mijn werk voor een medische behandeling. Mijn familie en vrienden zijn bij mij en ik dring er bij mijn weldoeners op aan om zich geen zorgen te maken of onnodig te speculeren. Met uw liefde en goede wensen, ben ik snel terug! “

Later meldden rapporten dat hij de diagnose longkanker van stadium 3 had gekregen. Dit nieuws kwam als een schok voor zijn fans en weldoeners. Veel beroemdheden namen Twitter om te bidden voor zijn snelle herstel.

Bekijk hun tweets hieronder:

Cricketspeler Yuvaraj Singh: Je bent, bent en blijft een vechter @duttsanjay. Ik ken de pijn die het veroorzaakt, maar ik weet ook dat je sterk bent en deze moeilijke fase zult doorstaan. Mijn gebeden en de beste wensen voor uw spoedig herstel.

Manisha Koirala twitterde: Droevig om te horen over je gezondheidsuitdaging lieve baba @duttsanjay .. maar ik weet dat je harder bent !! Er is een enorme strijd geweest in je leven en je hebt ze overwonnen, ook dit zal weer een overwinning zijn … bidden voor je welzijn.

Sanjay Dutt

Sanjay DuttInstagram

Sumalatha Ambareesh: Ik wens @duttsanjay een spoedig herstel. Moge God u de kracht en moed geven om deze uitdaging aan te gaan.

READ  Vermintide 2 in-game-evenement viert vijf jaar rattenjacht

Armaan Malik plaatste: ‘Ik hoop dat u snel beter wordt, meneer.’

Richa Chadha: Beterschap @duttsanjay en @Nishikantkamat sturen healing jouw kant op.

Neha Dhupia: Beterschap meneer @duttsanjay

Esha Deol: Bidden voor uw spoedig herstel Sanju meneer @duttsanjay beterschap.

Kamya Punjabi: KARKAR HARR MAIDAAN FATEH May Ganapati Bappa Geef je de kracht om terug te vechten en deze strijd ook te winnen. Bidden voor uw spoedig herstel @duttsanjay

Hiten Tejwani: Beterschap meneer @duttsanjay … zal voor u bidden.

Rashami Desai: Echt in shock !!! Beterschap Mijn Munna bhai. kracht en kracht voor de familie Dutt.

Kunal Kohli tweette: @duttsanjay meneer, je hebt veel veldslagen gevochten, extern en intern. Ik nam het op je kin als een man. Nog een gevecht. Je kunt het. Gebeden en gedachten met jou. Veel liefde.

Anil Sharma plaatste: Oh, heel schokkend .. we bidden voor @duttsanjay snel herstel .. moge God zijn zegeningen uitstorten.

One thought on “Sanjay Dutt gezondheid: Bollywood-beroemdheden bidden om een ​​spoedig herstel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *