Sanjay Dutt’s vrouw Maanayata waarschuwt voor “ongegronde geruchten” over zijn gezondheid

Sanjay Dutt’s vrouw Maanayata waarschuwt voor “ongegronde geruchten” over zijn gezondheid

Maanayata en Sanjay Dutt zijn ouders van een tweeling (met dank maanayata)

New Delhi:

De vrouw van acteur Sanjay Dutt, Maanayata, bedankte de weldoeners voor hun bezorgdheid over de gezondheid van haar man en herhaalde zijn verzoek om niet te speculeren over de reden waarom hij dinsdag aankondigde dat hij een pauze zou nemen van zijn werk voor medische behandeling. Maanayata, vermoedelijk momenteel in Dubai, sprak over “ongegronde geruchten” die de ronde deden sinds de aankondiging van Sanjay Dutt – verschillende nieuwsberichten suggereren dat bij de acteur kanker is vastgesteld. De 61-jarige ster bracht afgelopen weekend door in het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai en werd maandag ontslagen. In zijn post over zijn gezondheid koos Sanjay Dutt ervoor om geen details te onthullen en drong hij erop aan tegen “speculatie”, iets wat de verklaring van zijn vrouw herhaalde.

In haar verklaring zei Maanayata Dutt: “Ik bedank iedereen die zijn goede wensen heeft geuit voor Sanju’s snelle herstel. We hebben alle kracht en gebeden nodig om deze fase te doorstaan. Er is veel dat het gezin de afgelopen jaren heeft meegemaakt, maar Ik ben ervan overtuigd dat ook dit voorbij zal gaan. Het is echter mijn oprechte verzoek aan Sanju’s fans om niet ten prooi te vallen aan speculaties en ongegronde geruchten, maar ons gewoon te helpen met hun voortdurende liefde, warmte en steun. Sanju is altijd een vechter geweest, en dat geldt ook voor ons gezin. God heeft er opnieuw voor gekozen om ons te testen om de uitdagingen die voor ons liggen te overwinnen. Alles wat we zoeken zijn uw gebeden en zegeningen, en we weten dat we aan de andere kant als winnaars zullen verschijnen, zoals altijd. Laten we gebruiken deze kans om licht en positiviteit te verspreiden. “

READ  De meeste Forza Motorsport-spelers lijken vast te houden aan het spel voor één speler

Sanjay Dutt, 61, werd op 8 augustus naar het ziekenhuis gebracht nadat hij had geklaagd over kortademigheid. Hij werd twee dagen later ontslagen. Dinsdag kondigde de heer Dutt op zijn sociale media-accounts aan dat hij om medische redenen een pauze zou nemen van zijn werk en vroeg hij fans om niet te speculeren over zijn gezondheid.

In zijn post schreef Sanjay Dutt: “Hallo vrienden, ik neem een ​​korte pauze van mijn werk voor medische behandeling. Mijn familie en vrienden zijn bij mij en ik spoor mijn weldoeners aan om zich geen zorgen te maken of onnodig te speculeren. Met uw liefde en goede wensen , Ik ben zo terug.”

Lees zijn post hier:

Sanjay Dutt had zaterdag in een tweet laten weten dat hij in het ziekenhuis lag en dat zijn COVID-19-test negatief was.

Lees hier:

Sanjay Dutts vrouw Maanayata en tweeling zijn de afgelopen maanden in Dubai geweest; De heer Dutt werd door de lockdown verhinderd om zich bij hen aan te sluiten. De heer Dutt heeft ook een dochter genaamd Trishala die in New York woont; Trishala’s moeder was de eerste vrouw van de acteur, Richa Sharma.

Sanjay Dutt maakte zijn debuut in Rocky uit 1981 en verscheen in films als Khalnayak, Saajan, Sadak, de remake van Agneepath en de Munnabhai-serie. Zijn nieuwe film Sadak 2 wordt deze maand gestreamd – de trailer van de film zou dinsdag uitkomen, maar deed dat uiteindelijk een dag later.

READ  Hellblade, Tell Me Why en meer xCloud-games krijgen aanraakbediening

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *