Save-games die niet langer speelbaar zijn na de aanstaande Baldur’s Gate 3-update

Baldur’s Gate 3 was misschien wel de meest gewilde game die is aangekondigd voor Stadia na Cyberpunk 2077. Begin oktober konden we eindelijk aan de slag met de game, maar dan in early access-vorm. We zullen een van de gevolgen van vroege toegang ervaren.

Toen de game uitkwam, werd er meteen gezegd dat je bugs kunt verwachten bij early access en zeker dat je progressie kunt verliezen. Dat laatste staat op het punt te gebeuren. In een aanstaande update, waarvoor geen datum is vrijgegeven, zullen er wijzigingen in het verhaal plaatsvinden. Als gevolg hiervan zijn alle saves-games van de huidige versie na de update niet meer speelbaar. Omdat je updates op Stadia niet kunt uitstellen, gebeurt dit automatisch. Ga dus snel door met opslaan, zo lang als je kunt.

Effecten van vroege toegang

Enerzijds is Early Access fijn, want je kunt zo snel mogelijk met de game aan de slag en ook feedback geven aan de ontwikkelaars. Aan de andere kant heb je te maken met een game die nog lang niet af is, waardoor je veel bugs tegenkomt en gewoon wat inhoud mist. Larian brengt hun games vaak uit in een early access variant, waaronder de eerder uitgebrachte games Divinity: Original Sin 1 & 2. Het kostte hen gemiddeld een jaar voordat ze met de reguliere release kwamen, waarna zelfs meerdere DLC’s werden ontwikkeld. Omdat we mogelijk ook vertraging oplopen met corona, kan dit ook even duren voor Baldur’s Gate 3. We hebben ook Baldur’s Gate 3 eerder besproken. Lees hier ons oordeel.

Een ander spel dat we onlangs hebben besproken, is Assassin’s Creed Valhalla. Lees hier onze recensie. En eergisteren werd de nieuwe game Gods Will Fall aangekondigd, ook voor Stadia. Lees hier de details

READ  De VS beschuldigt de zonen van de ex-president van Panama van omkoping en witwassen van geld
Written By
More from Aubrey Mason

Biden-regering geeft hoge prioriteit aan het versterken van de banden tussen India en de VS: campagne

Geen gemeenschappelijke wereldwijde uitdaging kan worden opgelost zonder een partnerschap tussen India...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *