De volgende update van Microsoft Flight Simulator zet koers naar het VK

Zie je die wazige kustpuinhoop daarboven? Dat is North Berwick, mijn eenmalige ouderlijk huis en de eerste stop van mijn tochtje aan de overkant Microsoft Flight Simulatornauwgezet grondige herschepping van planeet Aarde. Het is vies gedaan, denk ik, maar dat gaat misschien veranderen. De volgende wereldupdate voor de jetsetter van Asobo gaat naar het VK, waar ol ‘Britannia wordt verfraaid met verbeterde oriëntatiepunten, landschapsresolutie en tal van bezienswaardigheden ergens in januari.

Zoals opgemerkt door de vogelaars bij PCGamesN, legden de piloten achter MSFS hun toekomstplannen eerder op de dag uit in een ontwikkelaarsupdate.

Bij het opstellen van een ontwikkelingsroadmap (flightmap?), Onthulde het MSFS-team dat er op 28 januari een derde World Update komt. Met de laatste twee vliegen naar Japan en de Verenigde Staten voor een ronde van verbeterde terreinkaarten, op maat gemaakte luchthavens en een hele reeks nieuwe oriëntatiepunten, kunnen we verwachten dat alle delen van het VK in het nieuwe jaar dezelfde behandeling zullen krijgen.

MSFS-hoofd Jorg Neumann zegt dat het team “geweldige gegevens” heeft voor de bende op het vasteland van Schotland, Engeland en Wales, maar ook dat de studio hard werkt om niet alleen Noord-Ierland, maar ook alle 32 provincies daar binnen te krijgen. Ze hopen ongeveer 40-60 interessante plaatsen aan de kaart toe te voegen, terwijl bevestigde luchthavens die op het punt staan ​​om te renoveren momenteel Manchester Barton, Liverpool EEGP, Land’s End en nog veel meer zijn. Zie je hoe je Edinburgh daar ook kunt krijgen?

READ  Rising Storm 2: Vietnam en Abzû zijn een week gratis in de Epic Store

De ontwikkelaars merkten ook op dat de VS wat meer liefde zal ontvangen – terwijl de World Update van vorige week de zaken een beetje opfleefde, is het land gewoon te enorm groot en er zijn nog twee updates nodig om alle 51 staten op één lijn te brengen. Ze hopen ook het tempo van deze grote nationale revisie-updates bij te houden, door elke “twee tot drie maanden” een Wereldupdate en een Sim-update te krijgen, met af en toe grotere onaangekondigde functies.

Laten we in de tussentijd hopen de update van januari houdt de koningin uitgezet, en doet eindelijk iets aan de jan-van-gent-hel en Alice O profielfoto Bass Rock – die op wrede wijze werd beroofd van zijn mooie schuine plateaus in dienst van deze puinhoop:

Verachtelijk.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

De broodnodige overwinning van Mets omvat verschillende schrikverwondingen

ATLANTA – Net toen de Mets hadden mogen genieten van de gave...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *