Schepper Cyberpunk 2077 trekt zich terug na ‘misvatting’ over terugbetalingen | NU

CD PROJEKT, de uitgever van het spel Cyberpunk 2077, trekt zich terug na zijn eerdere verklaring dat ontevreden spelers hun geld terug kunnen krijgen. Het bedrijf spreekt van “bepaalde misvattingen” over zijn bewering, die een unieke regeling suggereerde.

De langverwachte Cyberpunk 2077 kwam op 10 december uit voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar zat vol met fouten en hik.

De game bevat “een buitengewoon aantal problemen die de game-ervaring belemmerden”, concludeerde NU.nl in haar review. CD PROJEKT heeft erkend dat het bedrijf meer aandacht had moeten besteden aan gameprestaties op de PS4 en Xbox One.

Het bedrijf bracht ook een verklaring uit waarin staat dat ontevreden spelers hun geld terug kunnen krijgen. “Als je niet tevreden bent met de game op je console en niet wilt wachten op updates, kun je kiezen voor een terugbetaling”, schreef het bedrijf.

De Poolse gamestudio verwees naar PlayStation en Xbox voor digitale versies en winkels voor fysieke kopieën. “Mocht dit niet mogelijk blijken te zijn, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.”

Bedrijf zegt nu “bepaalde misvattingen” zijn ontstaan ​​en dat CD PROJEKT verwees naar het reguliere restitutiebeleid van Sony en Microsoft, de bedrijven achter de PlayStation en Xbox. “Onze procedure hier verschilt niet van elke andere titel.”

Onduidelijk of Cyberpunk is onderworpen aan het beleid van Sony en Microsoft

Het is onduidelijk of Cyberpunk 2077 is onderworpen aan het beleid van Sony en Microsoft. Het geld voor Xbox-games kan binnen 14 dagen worden teruggevorderd, maar een verzoek wordt niet altijd gehonoreerd, meldt Microsoft website.

READ  LEGO: Builder's Journey Impressions op pc

Sony zegt het op zichzelf website dat mensen hun geld tot 14 dagen na aankoop terug kunnen vragen, op voorwaarde dat de game niet is gedownload of gespeeld. Een uitzondering wordt gemaakt als het spel “niet werkt”.

CD PROJEKT heeft beloofd door middel van updates veel fouten uit het spel te verwijderen. Er was acht jaar aan het spel gewerkt; Cyberpunk 2077 werd aangekondigd in 2012.

De game werd dit jaar verschillende keren uitgesteld, volgens CD PROJEKT om de laatste hand te leggen aan de i.

Written By
More from Aubrey Mason

Maharashtra-man besproeid met ontsmettingsmiddel op geslachtsdelen door baas over kosten voor vergrendeling: politie

Nader onderzoek is gaande. Tot dusver is er geen arrestatie verricht (representatief)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *